realizare planificari

Limba straina studiata in scoala

realizare planificari

Mesajde sorela » 25 Sep 2008, 21:58

Sunt o profesoara de engleza destul de dezorientata in primul an.As vrea sa stiu si eu unde as putea gasi si eu o planificare la clasa a VII,VIII dupa manualul shine(mcmillan) si la clasa a V SI A VI dupa manualul de la all,english g 2000.
va multumesc
sorela

Re: realizare planificari

Mesajde danutza_andreeea » 20 Sep 2009, 12:34

Foloseste cineva manualul English Portfolio pt clasa a VIII-a, limba 1, de la editura Oxford?? M-ar putea ajuta cineva cu o planificare??
danutza_andreeea

Mesajde pituka » 21 Sep 2009, 11:37

[quote="danutza_andreeea"]Foloseste cineva manualul English Portfolio pt clasa a VIII-a, limba 1, de la editura Oxford??
Ultima oară modificat de pituka pe 13 Oct 2009, 00:45, modificat 1 dată în total.
pituka

Mesajde rofi3 » 22 Sep 2009, 13:39

Nu este o solutie sa le cumparati . Fiecare cadru didactic isi planifica activitatile in ordinea dorita si s-ar putea sa nu va convina formatul, continuturile , ordinea acestora sau numarul de ore alocat fiecarei unitati de invatare.
Cel mai bine este sa luati o planificare de pe Didactic.ro realizata pe orice alt manual (daca nu gasiti pe manualul dvs. ) si sa o modificati un pic in functie de continurile manualului si a programei pe care le utilizati dvs.
Daca nu va este clar cum puteti sa faceti acest lucru , luati o planificare si intrebati seful de catedra din scoala dvs. sau un alt cadru didactic din scoala.
Va astept si cu alte intrebari.
Un an scolar usor!!
rofi3
Site Admin

Mesajde andreeatgv » 30 Sep 2009, 17:24

Hahaha,ar fi culmea sa dati bani pe planificari atata timp cat le gasiti si aici si pe siturile editurilor (vezi Uniscan,etc).Stiu ca va iau ceva timp dar sunt si folositoare.Luati modelul oricarei planificari,vedeti ce tre sa completati(tema,continuturi,competente,etc) si cu manualul si programa pt clasa respectiva (de pe edu.ro) in fata nu va fi chiar atat de greu.Fiecare isi structureaza materia cum conisdera si deci ar fi bine sa va uitati pe lectii inainte sa le predati,sa vedeti cat timp acordati unui anumit subiect,etc...Mult succes!
andreeatgv

Mesajde gea » 13 Oct 2009, 00:07

Doamne Dumnezeule, ce pot citi aici!!
Cand nu exista internetul oare cum s-or fi descurcat dascalii???
Fiecare isi facea documentele singur...

Mai multe nu zic....
gea

Înapoi la Limba Engleza