Bine aţi venit ! Acesta este topicul celor care s-au înscris în proiectul naţional: "Satul/ oraşul românesc la început de secol XXI - leagăn al copilăriei" dar este şi pentru cei care ne urmăresc materialele, pot lucra alături de noi (şi să păstreze toate lucrările, materialele lucrate pentru un altfel de parteneriat), dar...de ce nu...pot posta materiale ale temelor noastre pe didactic.
E prima dată când afişez pe Forum lista şcolilor participante în acest proiect: Scoala Generala ,,Aurel Gurghianu" Iclanzel/ Mures, Şcoala Gimnazială "SF . NICOLAE " Vânători” , jud. Galaţi, Şcoala “Lucian Blaga” , oraşul JIBOU, Şcoala Generala Sfânta Ana, Santana, jud. Arad, Şcoala cu clasele I-VIII Dedulesti, com. Topliceni, jud. Buzau, S.A.M. Vinderei -Judetul Vaslui, Şcoala ''Mihai Eminescu '', Zalău, Gimnaziul de Stat "Traian" , Târnaveni, judetul Mureş, Şcoala "Mihail Kogalniceanu, loc. Brăila, Şcoala Generală "Aron Densusianu" Hateg, Grupul Şcolar Moga Voievod Halmagiu, judetul Arad, Şcoala „MARIN SORESCU” Constanţa, Şcoala nr. 9 „Calistrat Hogaş” Galaţi , Şcoalacu clasele I - VIII, NR. 2, Gherla, Şcoala Natională “O. Iorgulescu” Câmpulung Muscel, Şcoala Generală Tîrnova judeţul Arad, Şcoala cu clasele I-VIII "Grigore Riosanu" localitatea Izbiceni judetul Olt, Scoala cu clasele I – VIII nr. 11 Buzău, Şcoala Generala Nr.3 Lupeni, Hunedoara, Şcoala cu clasele I-VIII nr. 1 Scurta, com. Orbeni, jud. Bacau, Şcoala "Dimitrie Anghel" Corneşti – Miroslava – Iasi; Grăbiţi trimiterea acordurilor de parteneriat, cine nu poate scana sau nu poate scoate de pe net acordul poate utiliza poşta. Anunţaţi- mă şi să ştiţi că am mai procedat aşa. Am nevoie de grupele de proiect pentru ca elevii să poate contacta în numele prieteniei, copilăriei, alţi copii din România !
Să auzim şi să vedem numai ...de bine !