Nu se inregistreaza comentariile !

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

Nu se inregistreaza comentariile !

Mesajde 1957 » 18 Sep 2009, 18:21

Incepe sa ma indispuna aceasta problema! Scriu si ...nu apare nimic . Unde este defectiunea? :evil:
"Fa-ti timp s-asculti la toate, din toate sa inveti,
Fa-ti timp sa dai vietii si mortii tale un pret."
1957

Re: Nu se inregistreaza comentariile !

Mesajde emil » 18 Sep 2009, 22:00

1957 scrie:Incepe sa ma indispuna aceasta problema! Scriu si ...nu apare nimic . Unde este defectiunea? :evil:

Buna seara,
Va rog sa imi explicati unde scrieti si nu apare nimic. Eu vad ca pe Forum ati scris si e OK. Incerc sa va rezolv problema sau sa va dau macar explicatii.
Scuze ca nu vi s-a raspuns si nu vi s-a rezolvat problema. Cer scuze si altor utilizatori aflati in aceeasi siuatie, sau carora li s-au dat explicatii ambigue sau neprofesioniste.
Astept detalii.
Totusi, daca scrieti comentarii, va rog sa aveti in vedere o defectiune generala determinata de o "inertie" a sistemului. Dupa ce ati scris si ati "trimis" mesajul, acesta ramane un timp intr-o zona "cache"(tampon), dar dupa 5-10 minute va fi afisat. Aceasta este explicatia pentru care apar si mesaje dublate.... Va rog sa aveti rabdare...
Daca aveti alte probleme, scrieti aici.

Succes!
Emil Onea
emil
Site Admin

Re: Nu se inregistreaza comentariile !

Mesajde alexandre » 18 Sep 2009, 23:01

Mi s-a intamplat si mie odata acest lucru cu ultima mea postare in topicul "profesori severi" pe data de 14 septembrie 2009. Am tot incercat sa postez si nu am reusit. Am salvat mesajul in calculator si cand m-am logat mai tarziu, totul a mers fara probleme. Poate este vorba despre ceva eroare ~ dar incercati sa postati din nou. Cu certitudine va merge fara probleme mai apoi. :wink:

PS: Nu se intampla intotdeauna acest lucru. Spre exemplu, nu am mai avut probleme similare de atunci.
alexandre

Înapoi la Despre site