de maria_oniga » 31 Aug 2009, 21:13
Raspunsul l-am primit si eu de la dl Laurentiu Rosu:
"Se poate integra direct un filmulet intr-un PPT, intr-un anumit slide (dar salvarea finala se face intr-un folder!) se insereaza filmul din INSERT/ MOVIES AND SOUND, alegem filmul, si apoi avem de ales intre doua optiuni: "Do you want to play mouvie automatically? If not, it will play when you click it" cu optiunile YES si NO (adica dati YES daca dorim ca filmul sa ruleze automat, si NO daca vrem sa-l declansam la click ). Apoi , trebuie dat "FILE / Pack and go", si se va salva prezentarea intr-un dosar, in care vor aparea absolut toate componentele necesare, inclusiv filmul, si folderul cu prezentarea se poate transfera pe orice alt computer si va functiona independent.
Alta optiune: INSERT/ OBJECT... si il insereaza direct in powerpoint, si salveaza fara dosar sau fara arhiva, dar atentie, nu suporta orice format de obiect.Depinde de extensie si de dimensiunea fisierului-obiect inserat."
Pe mine ma interesa sa ruleze doar la clic pe un buton de declansare si fara dosar sau arhiva, fara link. E un pic mai complicat, dar am reusit. Sper ca vreti sa ruleze automat in slide-ul/momentul in care il integrati, e mai simplu asa. Daca intampinati greutati, reveniti cu detalii. Succes!