revista

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

revista

Mesajde agrocrissrl » 09 Iun 2009, 18:40

Hallo!
Ptr. prima data aud despre revista publicata pe site-ul didactic .ro. Se poate? Eu as dori sa public o revista in lb. germana ptr. colegii mei de la viitoarele clase a 3 a. Cum pot face asa ceva pe site? cum pot trimite invitatii colegilor de lb. germ?
Va multumesc mult. si as mai dori o lamurire. Nu pot vota, dar eu am mai mult de 5 materiale propuse? dc?
Cu stima, Claudia Toth
agrocrissrl

Re: revista

Mesajde emil » 09 Iun 2009, 20:54

agrocrissrl scrie:Hallo!
Ptr. prima data aud despre revista publicata pe site-ul didactic .ro. Se poate? Eu as dori sa public o revista in lb. germana ptr. colegii mei de la viitoarele clase a 3 a. Cum pot face asa ceva pe site? cum pot trimite invitatii colegilor de lb. germ?
Va multumesc mult. si as mai dori o lamurire. Nu pot vota, dar eu am mai mult de 5 materiale propuse? dc?
Cu stima, Claudia Toth

Buna ziua
Puteti publica revista in orice limba doriti. Conditia este ca descrierea initiala sa fie in limba romana.
Cat priveste notarea, ne cerem scuze. Am speranta ca se va rezolva.

succes!
Emil Onea
emil
Site Admin

Înapoi la Despre site