Cum publicam o revista

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

Cum publicam o revista

Mesajde cristinaelenarosu » 02 Iun 2009, 15:17

Incerc de doua zile sa public o revista in format .zip care nu depaseste marimea ceruta si nu pricep de ce tot primesc mesaj ca a fost respinsa. Am scris la webmaster dar nu mi se raspunde. Ce se intampla?
cristinaelenarosu

Re: Cum publicam o revista

Mesajde emil » 02 Iun 2009, 15:38

cristinaelenarosu scrie:Incerc de doua zile sa public o revista in format .zip care nu depaseste marimea ceruta si nu pricep de ce tot primesc mesaj ca a fost respinsa. Am scris la webmaster dar nu mi se raspunde. Ce se intampla?

Buna ziua
Prima data publicati "coverul" revistei sau titlul ei.
In pasul II publicati numerele din revista, atunci vcnd le aveti. Acestea nu vor depasi 5M, de preferat sa fie 4,5 maxim ca sa nu existe riscuri...
Daca vi s-a respins vreun material aveti si o explicatie in mesajul pe care il primiti

numai bine
Emil Onea
emil
Site Admin

Mesajde cristinaelenarosu » 02 Iun 2009, 16:35

Buna ziua,

Numarul "Indraznetii" propus la revista cu titlul "Îndrăzneţii" pe care dumneavoastra ati propus-o pe www.didactic.ro a fost respins.

Indraznetii - 0k
Data: 2009.06.2
Revista: Îndrăzneţii

Va multumim si va asiguram ca apreciem interesul pe care il acordati portalului nostru. Va asteptam sa reveniti cu alte materiale. Va rugam sa ne scrieti daca aveti vreo nelamurire.

Acesta este mesajul pe care l-am primit. Nicio explicatie. Sau nu stiu eu sa o citesc.Am urmat pasii.Am publicat intai titlul si a fost aprobat.Acum incerc sa pun primul numar si imi e respins.Nu inteleg, sincer.
cristinaelenarosu

Mesajde emil » 02 Iun 2009, 16:40

cristinaelenarosu scrie:Buna ziua,

Indraznetii - 0k
Data: 2009.06.2
Revista: Îndrăzneţii

.

Aceasta este explicatia. Fisier ZERO K
Aceasta inseamna ca, probabil, nu ati respectat dimensiunea permisa!
Emil Onea
emil
Site Admin

Înapoi la Despre site