Pentru cei care sunt atenti la acest topic, va recomand ca si instrument de lucru site care va ajuta sa creati prezentari online:
http://photopeach.com/home
Nu uitati ca principalii actori in lucrarile dvs. sunt elevii!
rdc75 scrie:Foarte buna initiativa.
Ne-am inscris si noi la acest concurs cu Noi suntem Satul meu.Este o prezentare a activitatilor desfasurate in anul scolar 2007-2008 dar si in acest an scolar. Scopul nostru este acela de a face cunoscuta comuna Smeeni, jud. Buzau, de a cauta traditii , obiceiuri specifice si a le face cunoscute.
Coordonator:inv. Moldoveanu Rodica
Echipa de implementare:
inv. Andrei Jana
inv. Moldoveanu Rodica
30 elevi ai claselor a III-a
rdc75 scrie:Imi cer scuze. Nu am citit cu atentie regulamentul. Intrebarea mea este trebuie sa prezentam si proiectul scris pe pagina de concurs cu activitati si programarea lor sau numai activitatile?
duma_lucian scrie:Hristos a inviat . Ma numesc Duma Cornel Lucian , consilier educativ la Scoala Speciala Caransebes ,si doresc sa inscriu in concursul dumneavoastra proiectul ,, Noi suntem diferiti , dar egali "prin interemediul cărora doresc să arăt întregii lumi că şi elevii cu cerinţe educative speciale pot face lucruri frumoase .
emil scrie:duma_lucian scrie:Hristos a inviat . Ma numesc Duma Cornel Lucian , consilier educativ la Scoala Speciala Caransebes ,si doresc sa inscriu in concursul dumneavoastra proiectul ,, Noi suntem diferiti , dar egali "prin interemediul cărora doresc să arăt întregii lumi că şi elevii cu cerinţe educative speciale pot face lucruri frumoase .
Buna ziua
Ideea dvs. nu e rea, dar nu se incadreaza in tema impusa de noi. Va rog sa cititi cu atentie regulamentul.
Succes!
Înapoi la Concursul de proiecte "Noi suntem...."
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori