Este incredibil! Asemenea limbaj folosit pe didactic.ro e greu de imaginat. Ĺi, în mod sigur, nu e limbajul unui profesor. Una e să copiezi şi alta să te răzbuni folosind asemenea cuvinte abjecte. Dar, se poate constata că e doar o fană a soţului doamnei Florina Andrei, dl Albert Andrei, însă chiar şi aşa ar trebui să ne ruşinăm că avem astfel de elevi. Pe lângă familie, societate, massmedia, este şi vina noastră.
In ceea ce priveste copierea, eu am mai propus administratorilor să ia măsuri, citez: âCelor care îşi însuşesc munca altora ar trebui să li se pună pe materiale (sau alături de ID) ceva emblematic, ceva de genul: Dl (d-na) âCOPY-PASTEâ. Nu sunt de acord cu pedeapsa şi totuşi iertarea... Ea este doar mama vitregă a îndreptării, mama cea bună, mama adevărată e pedeapsa.â
In plus, dacă tot se poate loga oricine pe didactic, ar trebui să fie măcar restricţionaţi în acordarea notelor şi a comentariilor (ex. să fie permise numai după postarea a cel puţin 3 materiale). Altfel nici doamna âoanamihaelaâ, nici alti utilizatori nu vor mai dori sa-şi irosească timpul pentru a primi astfel de injurii. Deja am constatat că anumiţi utilizatori nu mai postează deloc, să înţeleg că pot avea un astfel de motiv? Ăntemeiat de altfel.