Sa excludem COPIATORII din randul Didacticilor!!!!!!!!

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

Sa excludem COPIATORII din randul Didacticilor!!!!!!!!

Mesajde dande » 29 Apr 2009, 00:58

:evil: dorina_bucur, Smirdan, Tulcea a "publicat" in 15.04.2009, fara pic de rusine materialul meu cuvant cu cuvant. Pana si concluziile mele erau ale "ei!" -Modalitati si instrumente de evaluare a randamentului scolar la clasele 1-3.
Verificati cele spuse la "dande"-materialul este in word,aparut pe 13.03.2009, iar pe google, cautati "forme si modalitati de evaluare" sau www.didactic.ro/lectii-invatamant-prima ... -p76288-t5 - 24k -respins pe 31.03.2008 - webmaster comenteaza (2008-04-02 10:42:46):
Motiv respingere: Materialul nu se preteazÄ la prezentare ppt. Editati in Word si reveniti. :?: :!:
Ce parere sa mai am despre cei care administreaza Didacticul?????? :?:
Astept raspuns si sper sa luati atitudine, caci astfel de "dascali copiatori" aduc RUSINE meseriei noastre! :( :( :( [/url]
dande

Mesajde emil » 29 Apr 2009, 08:04

Aveti dreptate!
Exista doua probleme:
1. o chestiune mai veche este ca la stergerea unui material linkul catre el ramane vizibil, ceea ce a permis altei persoane sa va preia materialul.
2. noi respingem in general materialele PPT care contin exclusiv text, dar acesta ne-a scapat.

Voi gasi o solutie de rezolvare a problemei.
Emil Onea
emil
Site Admin

Înapoi la Despre site