revista școlii

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

revista școlii

Mesajde alchia » 05 Mar 2009, 10:44

Bună dimineața, stimați colegi,
Încerc de două zile, fără succes, să postez revista școlii pe site-ul dvs. și nu înțeleg de ce nu reușesc. Am pus tot numărul într-un fișier cu 54 pagini și am încercat să-l trimit și, deși nu am primit niciun mesaj de eroare, materialul nu a ajuns. Am considerat că fișierul e prea mare și l-am redus la jumătate și am reîncercat, dar tot nu a ajuns. Mă puteți ajuta?
Mulțumesc, Alchia
alchia

Re: revista școlii

Mesajde emil » 05 Mar 2009, 12:22

alchia scrie:Bună dimineața, stimați colegi,
Încerc de două zile, fără succes, să postez revista școlii pe site-ul dvs. și nu înțeleg de ce nu reușesc. Am pus tot numărul într-un fișier cu 54 pagini și am încercat să-l trimit și, deși nu am primit niciun mesaj de eroare, materialul nu a ajuns. Am considerat că fișierul e prea mare și l-am redus la jumătate și am reîncercat, dar tot nu a ajuns. Mă puteți ajuta?
Mulțumesc, Alchia

Buna ziua,
Fisierul trebuie sa fie maxim 4,5M, altfel nu este acceptat de sistem. Daca este prea mare, este posibil sa nu va intoarca un mesaj de eroare.
Incercati o optimizare a materialului.
Succes!
Emil Onea
emil
Site Admin

Înapoi la Despre site