definitivat matematica

definitivat matematica

Mesajde madalinabd2007 » 18 Iun 2007, 12:05

Buna ziua!
Este cineva care da deful la mate la Bucuresti anul acesta? Stie graficul examenelor? Cum sunt planificate cursurile de pregatire? Am sunat si am fost repezita cum numai in Romania se poate intampla. Mi s-a spus sa platesc pe 2 iulie o taxa de 60 LEI la Facultatea de Drept. Cursurile vor avea loc pe 16, 17 iulie. Atat? Si la pedagogie si psihologia educatiei?

Va rog sa ma ajutati!
Multumesc!
madalinabd2007

grad II si definitivat matematica in Bucuresti

Mesajde nicoletab » 29 Iun 2007, 22:46

Am fost de curand pe la Facultatea de matematica si era un anunt pentru cursurile pregatitoare: perioada 16-21 iulie , pret 50-60 RON. Cazare in Grozavesti 50 RON pe noapte.
E bine de mers, mai ales pentru cursurile de pedagogie.
nicoletab

def mate 2008

Mesajde geo2006 » 28 Oct 2007, 22:19

buna seara si eu ma-m inscris la definitivat la Bucuresti impreuna cu o colega.M-ar mai interesa ce mai aflati despre datele examenului,cursuri pregatitoare si taxe ce mai trebuie platite.In cazul in care aflu ceva voi posta un mesaj.Va multmesc si bafta.
geo2006

definitivat 2008

Mesajde monyca1010 » 20 Iul 2008, 22:04

este cineva care a fost la cursurile de pregatire organizate de dppd pt definitivatul din august invatatori? eu am tot intrebat la inspectorat insa nimeni nu stia cand vor avea loc si am tot asteptat sa puna si ei un anunt ceva, am tot intrebat dar acelasi raspuns.recent am avut ceva probleme de sanatat si acum am vazut ca acele cursuri s-au tinut.va rog sa-mi spuneti daca stiti cumva ce, cat si unde trebuie sa platesc pt ca am vazut ca se spuneati ceva de taxe si daca nu cer prea mult ce anume vi s-a spus ,explicat la aceste cursuri pe larg.multumesc!
monyca1010

Înapoi la Grade didactice