de costi_52 » 13 Iul 2013, 21:24
Eu am citit-o.
Art. 85
(1) ...
Pentru a beneficia de prelungirea contractului individual de muncă pe perioadă determinată în anul şcolar 2013-2014, cadrele didactice care participă şi la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2013, conform prezentei metodologii, trebuie să obţină minimum media 5,00 (cinci), potrivit prevederilor art. 56 alin. (9), la disciplina corespunzătoare postului didactic/catedrei solicitat(e).
Am citit-o şi pe cea de anul trecut.
Art. 144
(4) Pentru a putea fi repartizaţi în baza notelor obţinute la concursurile din iulie 2011 şi/sau iulie 2010, candidaţii care participă la concurs şi în 2012 trebuie să obţină minimum media 5,00 (cinci) la disciplina corespunzătoare postului didactic/catedrei solicitat(e) pentru angajare pe perioadă determinată.
Şi pe cea de acum doi ani.
Art. 75
(3) ...
Pentru a putea fi repartizate prin continuitate la suplinire, în baza notelor din iulie 2009 sau iulie 2010, cadrele didactice care participă şi la concursul din iulie 2011 trebuie sa obţină minimum nota 5,00 (cinci) la disciplina corespunzătoare postului didactic/catedrei solicitat(e) pentru continuitate.