parteneri proiect regional de educatie ecologica

Forum dedicat colegilor care propun proiecte sau concursuri pe didactic.ro
Reguli forum
Publicati aici numai proiecte pe care le doriti publice si pentru care doriti sa antrenati colegii din tara. Se pot adauga lucrari, imagini, etc. Puteti publica si concursuri la care doriti sa se adauge materiale si comentarii. Atentie! Un concurs sau un proiect are UN SINGUR TOPIC!

parteneri proiect regional de educatie ecologica

Mesajde mculbec » 15 Oct 2015, 08:45

Stimaţi colegi, propunem implicarea elevilor şi cadrelor didactice în activităţile proiectului regional Clubul ecologiştilor, care se află la a V.a ediţie.
Vă rugăm dacă aveţi disponibilitatea de a fi parteneri in acest proiect. V-am ataşat acordul de parteneriat pe care il puteţi lista, scana, semna , ștampila la directorul scolii şi trimite la adresa mculbec @yahoo.com pana cel mai tarziu luni, 19 octombrie 2015.
Proiectul Clubul ecologiștilor a fost aprobat in CAER al MEN pentru anul școlar 2014-2015, fiind coordonat de Liceul Tehnologic Economic de Turism Iași. Partenerii noștri în derularea proiectului sunt:Inspectoratul Şcolar General Iaşi, Agenţia pentru Protecţia Mediului Iaşi, Societatea Ornitologică Română– filiala Iaşi, Asociaţia „Tineri Ecologi Români din Iaşi”, T.E.R.I.S, şcoli şi licee din judeţele Iaşi, Galaţi, Suceava, Vaslui, Bacău. Neamţ, Botoşani.
Activitatea principală din cadrul proiectului este Concursul regional ,, INVESTIGATORI DE MEDIU, domeniul în care se încadrează proiectul: ecologie şi protecţia mediului,prin corespondenţă.

Mai multe informaţii despre proiect sunt postate pe https://www.facebook.com/clubulecologistilor şi http://www.gsetis.ro/

Numai bine!
Prof. Magda Culbec
Liceul Tehnologic Economic de Turism Iasi
mculbec
 
Mesaje: 1
Membru din: 02 Dec 2007, 12:16

Înapoi la Concursul(proiectul) meu

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori