nanca_g scrie:Un elev de nota 9 si 10 nu greseste semnificativ
Daca totusi, greseste si intelege ca a gresit ,isi cere ,respectuos, scuze.
Nu cred ca un profesor diriginte nu intelege ca "A gresi e omeneste si a persevera in greseala e diabolic".La multi ani de Mos Nicolaie!
nanca_g scrie:Alexandre sa stii ca dirigintele doreste ca elevii din clasa lui sa fie cei mai buni elevi,sa reuseasca in competitii,sa fie laudati pentru buna purtare. Rar se intampla asta Pe diriginte il intristeaza atunci cand elevii lui sunt mustrati de colegii lui cadre didactice,cand directorul il anunta ca sunt probleme la clasa lui. Gandeste-te ca esti pentru cateva momente in locul dirigintelui tau...Analizeaza greseala ta din punctul de vedere al dirigintelui... Cum a trebuit el sa roseasca pentru tine?Daca imi dai amanunte despre ce consideri greseala minora,atunci poate pot sa cantaresc mai bine ce s-a intamplat.
Sper ca dirigintele te-a amenintat numai cu scaderea notei si asta te intristeaza,te demoralizeaza,te face sa gandesti ca nu este dreptate in lume si sa hiperbolizezi intamplarea. Eu sincer sper sa treci peste acest episod si sa inveti cu placere sa te comporti exemplar si vor veni si laudele si
ai sa vezi ca se restabileste echilibrul emotional. Vei vedea ca totul va fi bine. Iti doresc succes. Am incredere in tine
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori