Bine v-am gasit!
Vreau sa propun un subiect nou pentru parinti. Am observat pe forum ca profesorii de profil si-au pus deja aceasta problema. Vreau sa aflu si parerea voastra , a parintilor. Ora de sport la clasele V-VIII a devenit un calvar pentru tineri si acestia fac tot posibilul sa o evite. A devenit plictisitoare pentru ei pentru ca programa este invechita. Eu as dori ca cei de la minister impreuna cu profesorii de sport sa schimbe programa si asta cat mai repede. Exista profesori de sport care au venit cu niste idei foarte bune dar nu au fost "auziti" de cei ce hotarasc soarta copiilor nostri. Inlocuirea orei de sport vechi cu o ora de aerobic (exercitiile pe muzica ii atrag pe tineri) sau trambu - jump sau altceva nou si interesant pentru tineri este absolut necesara. Decat sa tragi de un copil sa faca lumanarea sau sa stea in cap doar pentru ca asa sunt regulile astazi si sa-i pui nota mica pentru ca nu este in stare sa faca acest lucru, este penibil. Intai trebuie sa lucrezi corpul acelui copil . Ideea unei ore de sport este ca acel copil sa faca miscare si sa-si formeze un corp frumos . Exercitiile de aerobic sunt placute si un profesor bun va sti sa foloseasca acele exercitii care sa-i formeze corpul copilului. In acest caz poate vom avea si copii interesati de ora de sport.
Oare putem face ceva ca sa schimbam aceastaa stare de lucruri?
Multumesc.