O iau razna voturile!!!

O constructie in scopul invatarii moderne adresat educatorilor si elevilor din clasele III-XII

O iau razna voturile!!!

Mesajde andromeda » 21 Iun 2009, 16:59

Rog respectuos luati masuri in legatura cu voturile date dupa data de 20 ora 12 cand s-a incheiat concursul. Iar o iau razna ... si daca tot am fost anuntati pe 19 sa revizuim materialele, de ce nu s-a luat si masura protejarii acestora de voturi precum cele din mai????!!!..
andromeda
 
Mesaje: 53
Membru din: 19 Feb 2007, 19:59

Mesajde webmaster » 24 Iun 2009, 12:19

Posibilitatea de a vota a fost blocata. Aseara am verificat notele si le-am sters pe cele foarte mici acordate fara justificare. Au fost intr-adevar utilizatori (inregistrati ca elevi) care au acordat multe astfel de note, adesea favorizand aparent unul dintre proiecte, in special Noi suntem gherleni, propus de monosescosmina. Probabil ca au inteles gresit ideea de competitie pe care dorim sa o promovam.

Avand in vedere ca si utilizatoarea monosescosmina a acordat numeroase note mici nejustificate concurentilor, am hotarat descalificarea proiectului sau Noi suntem gherleni, acesta nu va fi asadar luat in considerare de catre juriu pentru selectia finala.

Verificarea celorlalte proiecte inscrise este in curs, se pare din pacate ca destul de multe vor fi descalificate pentru nerespectarea regulamentului (fie nu s-a propus nici un material care sa poata fi evaluat, fie nu respecta tematica sau metodologia).
Avatar utilizator
webmaster
Site Admin
 
Mesaje: 316
Membru din: 17 Iul 2006, 17:24


Înapoi la Concursul de proiecte "Noi suntem...."

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron