de viocro » 29 Iul 2010, 10:52
Mai întâi doresc să-mi cer scuze, poate chiar iertare, doamnei Angela Ilaş pentru că nu am răspuns solicitării făcute, dar mai ales pentru laşitatea ruşinii de a recunoaşte că nu am ştiut cum să răspund prin poşta electronică. Solicitarea m-a bucurat şi măgulit, dar nu am făcut dovada priceperii de a mă ridica la înălţimea ei.
Apoi, trebuie să recunosc faptul că mesajul de mai sus m-a făcut să zâmbesc: şi eu am avut ceva din reţinerea de a accepta o schimbare a formatului site-ului. Mi s-a părut că forma actuală este ca o ,,marcă" distinsă , de o eleganţă simplă, dar potrivită materialelor pe care le găzduieşte. Un anumit conservatorism mă face să fiu reţinută la schimbări, la forme încărcate şi la asemănări cu alte site-uri. Dar noul format are multe facilităţi noi, idei deosebit de bine venite pentru a ne uşura munca. Trebuie să recunoaştem că s-au adunat foarte multe materiale, care nu mai sunt atât de simplu de accesat. Salut şi admir munca celor care administrează Didactc-ul şi vor să ne vină în ajutor în acest sens.
Am, însă, şi o idee, s-ar putea să fie năstruşnică şi imposibilă, am avut reţineri să o trimit, dar până la urmă îndrăznesc... Mă întreb dacă nu s-ar putea ca materialele în Power Point, lucrate în Windows 2007, să poată fi trimise în formatul lucrat şi să fie convertite automat în Windows 2003de către un program al ,,sediului" Didacticului şi apoi postate pe site. Asta pentru că, la convertire, dimensiunea materialului se măreşte de peste 10 ori, lucru inexplicabil pentru cei care nu sunt experţi. Este doar o idee izvorâtă din dorinţa de a lucra în Windows 2007, care are mai multe facilităţi în Power Point. Dacă ideea mea frizează absurdu,l îmi cer scuze, dacă însă dovedeşte nepriceperea mea, sunt nevoită să recunosc. Cred însă că sunt mai mulţi în situaţia mea care s-ar bucura de acestă oportunitate.
Mulţumesc mult că existaţi pentru noi, bucurii şi sănătate multă vă doresc!