Lucrarea metodico-stiintifica pentru obtinerea gradului I

Lucrarea metodico-stiintifica pentru obtinerea gradului I

Mesajde ciobanu_mugurel » 08 Aug 2007, 08:24

Buna dimineata
Dragi colegi, va rog spunet-mi la etapa de cercetare calasele paralele pot fii din ani scolari diferiti. De exemplu noi nu avem clase paralele, dar eu am facut cercetare la clasa a X-a SAM in anii scolari 2005-2006 (clasa de control) si 2006-2007) (clasa experimentala).
Va multumesc!
ciobanu_mugurel
 
Mesaje: 5
Membru din: 07 Mar 2006, 08:50

Mesajde kristalro » 31 Aug 2008, 16:38

Eu nu pot sa inteleg cum unii profesori pot sa scrie cu atatea greseli? Cred ca mai inainte de orice ar trebui sa dea un examen de limba romana pentru a fi admisi in invatamant!
kristalro
 
Mesaje: 2
Membru din: 31 Aug 2008, 16:31

Mesajde ciufi » 04 Sep 2008, 21:36

Pertinentă intervenţia celui mai de sus, aşa este, nu e posibil ca profesor, indiferent de ce specialitate, să nu cunoşti limba română; nu este admis aşa ceva; imi este ruşine când aud cum unii "colegi " fac dezacorduri care te ingrozesc, sunt agramaţi ; traim in România domnilor şi trebuie să ne cunoaştem limba: oripilat am fost când am auzit din gura unor profesori de limba română nişte dezacorduri ..... Stimaţi colegi puneţi mâna şi studiaţi limba română că râd elevii şi colegii de voi;
ciufi
 
Mesaje: 19
Membru din: 19 Aug 2008, 10:31

Mesajde bella_anca » 30 Ian 2009, 10:28

kristalro scrie:Eu nu pot sa inteleg cum unii profesori pot sa scrie cu atatea greseli? Cred ca mai inainte de orice ar trebui sa dea un examen de limba romana pentru a fi admisi in invatamant!


Nu cred ca ar trebui sa ne atacam unii pe altii in mod total nepotrivit, mai ales ca in mod evident, greseala provenea din scriere rapida pe tastatura (si nu din nestiinta)

Pentru utilizatorul ciufi, ce as putea sa spun, decat ca, daca ar citi cu atentie mesajul incriminat (al utilizatorului ciobanu_mugurel) ar observa cu usurinta ca sunt greseli de tastare, si nu provenite din necunoastere. De asemenea , daca ar citi si numeroasele materiale publicate ale utilizatorului acuzat aici incorect, ar observa pagini intregi de materiale cu textul corect si din punct de vedere stiintific si gramatical.
Cred ca e inadmisibil ca noi , ca dascali , sa acuzam un alt dascal pentru greseala din tastatura, la un mesaj scris rapid pe un forum. Asta NU presupune necunoastere a limbii române. De altfel , utilizatorul atacat, ciobanu_mugurel are un mare numar de materiale publicate pe site, si scrise in cea mai curata limba româna. Cunosteam numele sau de pe didactic(imi aminteam ca i-am vazut odata acum vreo doi ani unele materiale(din specialitatea mea, adica fizica) si aceste materiale erau foarte bine intocmite.

As vrea doar sa va spun, ca inainte de a acuza pe cineva ca nu stie limba româna, ar fi onest sa cititi intai si materialele publicate ale acestuia, nu doar sa acuzam un dascal intr-un mod atat de gratuit si nefondat, si care , se dovedeste atat de usor a fi un mod incorect de a acuza.
Ultima oară modificat de bella_anca pe 30 Ian 2009, 10:47, modificat 1 dată în total.
bella_anca
 
Mesaje: 14
Membru din: 11 Ian 2009, 13:51

Mesajde bella_anca » 30 Ian 2009, 10:44

O singura mentiune ar mai fi de facut: utilizatoarele kristalro si ciufi, ale caror acuzatii s-au dovedit nefondate, nu au niciun material publicat. Numar de materiale: 0(zero).
Iar in plus, utilizatoarea kristalro nu doar ca nu are niciun material publicat, dar nici vreun alt mesaj pe forum nu are decat acesta de aici. Asa se explica probabil lipsa de experienta in privinta modului in care priveste lucrurile. Cand nu ai scris si publicat niciun material , si nu ai mai scris niciun alt mesaj pe forum, desigur, ca nici nu ai avut ocazia sa tastezi ceva gresit.
In schimb, acuza cu vehementa un alt utilizator a carui contributie pe acest site este insemnata, si care a realizat o serie de materiale de valoare stiintifica (...si scrise si cu o gramatica si ortografie corecta, cu toate acuzele aduse nefondat aici)
Ce va spune lumea despre noi dascalii daca ne acuzam intre noi ca nu stim sa scriem (si mai ales cand acuzele sunt atat de incorecte si nefondate ???)
Cred ca nu doar utilizatorul acuzat in aceasta rubrica se simte atacat pe nedrept, ci noi toti !
bella_anca
 
Mesaje: 14
Membru din: 11 Ian 2009, 13:51


Înapoi la Fizică

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron