Invitatie Conferinta Nationala de Psihopedagogie Speciala

Invitatie Conferinta Nationala de Psihopedagogie Speciala

Mesajde o_ileana » 08 Sep 2008, 22:30

Am primit, azi, invitatia de mai jos:

"Stimati colegi,


Va invitam sa participati la Conferinta Nationala cu participare internationala <<Tendinte psihopedagogice moderne in dezvoltarea abilitatilor de comunicare>>, ce se va desfasura in zilele de 3, 4 si 5 octombrie 2008, la sediul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, str. Sindicatelor, nr. 7, Cluj-Napoca.

Conferinta este organizata de Catedra de Psihopedagogie Speciala, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei si se inscrie in contextul manifestarilor stiintifice consacrate aniversarii a 90 de ani de la infiintarea universitatii romanesti din Cluj.

Se vor organiza vizite de studii si documentare, la scoli speciale si centre pentru educatie incluziva din Cluj-Napoca si Beclean.

Conferinta se adreseaza specialistilor din urmatoarele domenii: stiinte ale educatie si psihologie. Lucrarile pot aborda teme din specializarile: educatie speciala si incluziva (invatamant prescolar, primar, gimnazial, liceal si universitar), psihologie educationala, psihologie clinica, psihoterapie, consiliere psihopedagogica, didactica stiintelor socio-umane si exacte.

Inscrierea si trimiterea rezumatelor comunicarilor se realizeaza pana la data de 15 septembrie 2008. Formularul de inscriere si precizarile referitoare la organizare, le puteti consulta in cadrul setiunilor INSCRIERE si respectiv NOUTATI.

Va rugam sa transmiteti invitatia si altor colegi interesati.

Asteptam comunicarile dumneavoastra cu mult interes!



Cu consideratie,

Conf. Univ. Dr. Maria Anca




--
Conferinta Nationala cu participare internationala „TENDINTE PSIHOPEDAGOGICE MODERNE IN DEZVOLTAREA ABILITATILOR DE COMUNICARE"

3 - 5 octombrie 2008

Organizator: Catedra de Psihopedagogie Speciala, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei

http://psihoped.ubbcluj.ro/conferinta/"

Mult succes!
o_ileana
 
Mesaje: 128
Membru din: 31 Aug 2005, 11:58

Înapoi la Invatamant special / psihologie scolara

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori