învăţământ la domiciliu

învăţământ la domiciliu

Mesajde pireu » 05 Mar 2007, 16:27

Vreau să ştiu dacă
sunt cadre didactice la domiciliu, ce normă au, ce fel de copii,etc...
pireu
 
Mesaje: 1
Membru din: 05 Mar 2007, 16:12

Mesajde ramclaudia » 09 Mar 2007, 16:55

Norma întreagă este la 4 copii.
În şcoala noastră avem un elev la clasa a V-a. Vorbiţi cu inspectoarea pentru învăţământ special de la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Aceasta vă va da orele obligatorii pe care le veţi efectua. Profesorii vor fi plătiţi în regim de plata cu ora. Este obligatoriu, aşa ni s-a spus, să acoperim aceste ore cu personal calificat pt fiecare disciplină. Pt şcoala noastră, la acest elev s-au aprobat următoarele ore: 1 matematică, 1 limba română, 0,5 geografie, 0,5 istorie, 0,5 biologie, 0,5 prima limbă străină, pe săptămână. La sfârşitul fiecărui semestru se plătesc 6 ore de evaluare scrisă şi orală.
La clasele mici s-au aprobat 5 ore săptămânal, pe care le poate face învăţătorul de la clasa respectivă, iar dacă acesta din motive obiective nu poate, atunci le poate face oricare alt învăţător.
Există posibilitatea, în cazul existenţei mai multor elevi, din acelaşi ciclu de învăţământ, să existe un învăţător plătit cu normă întreagă la 4 elevi, s-au cu jumătate de normă la 2 astfel de elevi. Acest post nou creat nu are voie să mărească norma pe şcoală. Directorii ştiu despre ce vorbesc. Pe scurt, este foarte greu să se aprobe un astfel de post. Varianta cea mai scurtă e plata cu ora. Succes!
ramclaudia
 
Mesaje: 31
Membru din: 15 Ian 2007, 10:41


Înapoi la Invatamant special / psihologie scolara

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori