Indemnizatie de instalare

Forum dedicat utilizatorilo care doresc să pună întrebări legate de noua secțiune cu abonament a portalului didactic.ro
Despre materiale pentru profesori, resurse pentru predare, ghid de pedagogie, metodica predării matematicii, abordarea integrată, diplome speciale pentru evenimente, secțiunea de publicitate dedicată școlii,

Moderator: emil

Indemnizatie de instalare

Mesajde ZinicaBejan » 05 Sep 2018, 18:40

Buna! Sunt profesor debutant (suplinitor). Titularul se intoarce pe post in luna aprilie. Intrebarea mea este urmatoarea: pot solicita acordarea indemnizatiei de instalare chiar daca se stie ca o sa fiu pe post doar pana in luna aprilie?
Multumesc! :)
ZinicaBejan
 
Mesaje: 1
Membru din: 09 Ian 2017, 18:14

Re: Indemnizatie de instalare

Mesajde sportiv » 05 Sep 2018, 22:44

ZinicaBejan scrie:Buna! Sunt profesor debutant (suplinitor). Titularul se intoarce pe post in luna aprilie. Intrebarea mea este urmatoarea: pot solicita acordarea indemnizatiei de instalare chiar daca se stie ca o sa fiu pe post doar pana in luna aprilie?
Multumesc! :)

,,Persoanele care au beneficiat de indemnizatia de instalare si care ulterior au demisionat sau li s a desfacut contractul de munca din motive imputabile lor inainte de implinirea unui an de la instalare vor restitui, in conditiile legii, indemnizatia primita, calculata proportional cu perioada ramasa pina la expirarea termenului de un an.”
Avatar utilizator
sportiv
 
Mesaje: 3121
Membru din: 19 Ian 2008, 19:02
Localitate: Răcăciuni-Bacău


Înapoi la Didactic Premium

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator