Funcția de conducere

Aceasta sectiune poate fi folosita de catre colegii care simt lipsa activitatii pe forumul Ministerului Educatiei, inchis temporar. Va rugam sa va exprimati opinii, sa ne dati sugestii, sa puneti intrebari, pastrand, evident, un ton civilizat.

Moderator: costi_52

Reguli forum
Va rugam sa respectati neticheta, sa scrieti corect romaneste, sa aveti un ton civilizat. In cazul in care criticati, va rugam sa argumentati.

Funcția de conducere

Mesajde crisstoi » 14 Feb 2024, 07:56

Bună dimineața!
Îmi cer scuze că deranjez! Am o nelămurire legată de indemnizația de conducere.
Dacă directul școlii este în CM și un membru CA a preluat atribuțiile lui prin decizie, acesta ia sau nu ia indemnizația în locul directorului?
Vă mulțumesc!
O zi frumoasă!
crisstoi
 
Mesaje: 2
Membru din: 23 Feb 2014, 13:36

!

Mesajde sportiv » 14 Feb 2024, 19:03

Eu cred că nu! Calculul indemnizației de concediul medical se face la suma indemnizației de director, cred! Cred că se pot plăti activitatea desfășurată, la salariul celui ce înlocuiește, pe baza de borderou zilnic al nr de ore! (Ca la plata cu ora pentru un pensionar, de ex.!) E doar o...părere! Chiar sunt curios! Aștept să postați! Mulțumesc!
Avatar utilizator
sportiv
 
Mesaje: 3123
Membru din: 19 Ian 2008, 19:02
Localitate: Răcăciuni-Bacău

Re: !

Mesajde crisstoi » 15 Feb 2024, 09:14

sportiv scrie:Eu cred că nu! Calculul indemnizației de concediul medical se face la suma indemnizației de director, cred! Cred că se pot plăti activitatea desfășurată, la salariul celui ce înlocuiește, pe baza de borderou zilnic al nr de ore! (Ca la plata cu ora pentru un pensionar, de ex.!) E doar o...părere! Chiar sunt curios! Aștept să postați! Mulțumesc!

Vă mulțumesc!
crisstoi
 
Mesaje: 2
Membru din: 23 Feb 2014, 13:36


Înapoi la Forum EDU

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator