Florin Iaru -Rog ajutor!

Florin Iaru -Rog ajutor!

Mesajde MariaTruta » 12 Oct 2016, 15:42

Buna ziua.
Ma numesc Truta Maria, si, sunt actualmente angajata bibliotecara la sectia de copii, din cadrul Bibliotecii Judetene ”A.D. Xenopol” Arad!
In ultima saptamana de munca, am avut cel putin 3 parinti si elevi, care s-au interesat de, citez:"Cartea Cum sa dai in mintea copiilor de Florin Iaru". In biblioteca nu exista asa ceva, iar la o cautare pe internet, am constatat ca de fapt este vorba despre un text din alta lucrare de a autorului. Am cautat prin materialul existent al bibliotecii, unde Florin Iaru apare coautor, autor, ilustrator, etc., dar, nu am gasit totusi nimic intitulat la fel. Ma puteti ajuta cu o informatie despre titlul lucrarii in care as putea gasii acest text? Va rog din suflet! Am inteles ca acest text se cere in programa scolara, si as vrea sa propun departamentului de achizitie carte, sa achizitioneze cartea cu acest material, sau, sa intru in posesia textului in format electronic pentru a putea fi capabila sa-l multiplic pentru public.

Multumesc anticipat pentru ajutor!
O zi minunata doresc tuturor
Maria Truta
MariaTruta
 
Mesaje: 2
Membru din: 18 Oct 2013, 13:23

Re: Florin Iaru -Rog ajutor!

Mesajde eugenia1960 » 12 Oct 2016, 22:06

Articolul Cum să dai în mintea copiilor de Florin Iaru a apărut în nr. 543 al revistei Dilema (2003). Tema acestui număr a fost „Nevoia de joc”.
Manualul de limba și literatura română pentru clasa a IX-a, editura Art, pag 22-23. (https://adriansavoiu.files.wordpress.co ... lasa-9.pdf)
eugenia1960
 
Mesaje: 16
Membru din: 10 Aug 2008, 17:53

Re: Florin Iaru -Rog ajutor!

Mesajde MariaTruta » 13 Oct 2016, 09:23

eugenia1960 scrie:Articolul Cum să dai în mintea copiilor de Florin Iaru a apărut în nr. 543 al revistei Dilema (2003). Tema acestui număr a fost „Nevoia de joc”.
Manualul de limba și literatura română pentru clasa a IX-a, editura Art, pag 22-23. (https://adriansavoiu.files.wordpress.co ... lasa-9.pdf)


Vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul dat! Chiar îmi doresc să pot ajuta pe cei care au nevoie de materialele din bibliotecă, și de aceea mă bucur că există oameni competenți și buni la suflet care să împărtășească și cerlorlalți cunoștințele acumulate.
Să vă dea Dumnezeu sănătate și mult spor în toate câte le întreprindeți!
O zi bună vă doresc!

Maria Truța
MariaTruta
 
Mesaje: 2
Membru din: 18 Oct 2013, 13:23


Înapoi la Limba şi literatura română

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori