examen pentru un elev amanat

Discutii despre examenele elevilor si examenele cadrelor didactice

examen pentru un elev amanat

Mesajde HUSARII » 23 Feb 2018, 21:00

As avea nevoie de o opinie. Un elev a lipsit un semestru intreg iar acum s-a intors. Trebuie sa fie evaluat la fiecare disciplina. Din ce stiu, la fiecare disciplina trebuie propuse 2 modele de subiecte, atat pt forma orala cat si pentru cea scrisa. Intrebarea mea este ce fel de subiecte as putea formula pt oral/ scris la AVAP, Muzica, fiind in clasa a III -a. La Muzica am invatat preponderent cantecele in primul sem iar Artele vizuale..eu pun accentul pe deprinderi, imaginatie. Nici la Joc si miscare nu prea am idei.
HUSARII
 
Mesaje: 7
Membru din: 29 Iul 2011, 17:29

Re: examen pentru un elev amanat

Mesajde sportiv » 24 Feb 2018, 16:59

HUSARII scrie:As avea nevoie de o opinie. Un elev a lipsit un semestru intreg iar acum s-a intors. Trebuie sa fie evaluat la fiecare disciplina. Din ce stiu, la fiecare disciplina trebuie propuse 2 modele de subiecte, atat pt forma orala cat si pentru cea scrisa. Intrebarea mea este ce fel de subiecte as putea formula pt oral/ scris la AVAP, Muzica, fiind in clasa a III -a. La Muzica am invatat preponderent cantecele in primul sem iar Artele vizuale..eu pun accentul pe deprinderi, imaginatie. Nici la Joc si miscare nu prea am idei.

Rofuip:
Art. 129. — (1) Elevii declaraţi amânaţi pe semestrul I îşi încheie situaţia şcolară în primele patru săptămâni de la revenirea la şcoală.
(2) Încheierea situaţiei şcolare a elevilor prevăzuţi la alin. (1) se face pe baza calificativelor/notelor consemnate în rubrica semestrului I, datate la momentul evaluării.
Avatar utilizator
sportiv
 
Mesaje: 3047
Membru din: 19 Ian 2008, 19:02
Localitate: Răcăciuni-Bacău

Re: examen pentru un elev amanat

Mesajde sangeo » 24 Feb 2018, 20:55

Nu se procedează ca la un examen de corigență!Pur și simplu se evaluează în mod obișnuit. Este dreptul elevului de a-și încheia situația școlară în primele 4 săptămâni de la începerea sem. II, conform art. 129 din ROFUIP-ul în vigoare. Notele se pun în catalog cu data din februarie.

Succes! Se vede că este primul caz cu care va confruntați.
sangeo
 
Mesaje: 2
Membru din: 16 Noi 2016, 12:44


Înapoi la Examene

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron