Domnul Costi

Aceasta sectiune poate fi folosita de catre colegii care simt lipsa activitatii pe forumul Ministerului Educatiei, inchis temporar. Va rugam sa va exprimati opinii, sa ne dati sugestii, sa puneti intrebari, pastrand, evident, un ton civilizat.

Moderator: costi_52

Reguli forum
Va rugam sa respectati neticheta, sa scrieti corect romaneste, sa aveti un ton civilizat. In cazul in care criticati, va rugam sa argumentati.

Re: Domnul Costi

Mesajde p1a2g3 » 11 Sep 2021, 13:24

Roxana2B scrie:Buna ziua,

Oare cand are domnul Costi timp sa-mi raspunda la subiectul de mai sus? Citind legea eu am inteles ca da, ca voi putea lua ore si in alta parte nu numai in localitatea de domiciliu. Il rog foarte frumos. As vrea sa-mi recuperez orele de pe detasare si sa schimb celalalte la un alt pretransfer anul viitor.
Sunt foarte multe intrebari deoarece legile aceste nu sunt foarte usoare.

Vedeți..nu ştiți...
p1a2g3
 
Mesaje: 22
Membru din: 11 Sep 2014, 21:24

Re: Domnul Costi

Mesajde Roxana2B » 13 Ian 2022, 10:29

Buna ziua,

Domnul Costi , anul acesta a trebuit sa imi iau concediu fara salariu, dar mi-ati spus si stiu ca pot participa la o alta etapa de pretransfer. Am participat si anul trecut si nu am ales ceea ce am vrut. Daca cumva se reduc din ore la scolile la care sunt mai trebuie sa merg completare sau intregire de norma. Mie doamna directoare , dar si de la Inspectoarta mi-au spus ca nu , pot sa merg direct la pretransfer in martie. Dar atunci cum va fi cu adeverinta aceea prin care se solicita felul postului si regimul de mediu(trebuie 18 ore, nu-i asa?).
Va multumesc frumos.
Roxana2B
 
Mesaje: 51
Membru din: 07 Feb 2014, 00:55

Re: Domnul Costi

Mesajde Roxana2B » 13 Ian 2022, 10:51

Roxana2B scrie:Buna ziua,

Domnul Costi , anul acesta a trebuit sa imi iau concediu fara salariu, dar mi-ati spus si stiu ca pot participa la o alta etapa de pretransfer. Am participat si anul trecut si nu am ales ceea ce am vrut. Daca cumva se reduc din ore la scolile la care sunt mai trebuie sa merg completare sau intregire de norma? Mie doamna directoare , dar si de la Inspectoarta mi-au spus ca nu , pot sa merg direct la pretransfer in martie. Dar atunci cum va fi cu adeverinta aceea prin care se solicita felul postului si regimul de mediu(trebuie 18 ore, nu-i asa?).
Va multumesc frumos.
Roxana2B
 
Mesaje: 51
Membru din: 07 Feb 2014, 00:55

Re: Domnul Costi

Mesajde Roxana2B » 16 Ian 2022, 15:34

Buna ziua,

Cum sta treaba cu pretransferul anul acesta? Nu cred totusi ca va trebui cometare, ore sunt.
Roxana2B
 
Mesaje: 51
Membru din: 07 Feb 2014, 00:55

Anterior

Înapoi la Forum EDU

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron