Diseminare proiect eTwinning - "Bees are our friends"

Despre ce facem noi in scoala: proiecte, colaborari, activitati inedite

Diseminare proiect eTwinning - "Bees are our friends"

Mesajde deliaiancu » 28 Iun 2024, 11:19

Proiectul eTwinning "Bees are our friends" este o inițiativă educațională menită să ofere elevilor cunoștințe și abilități practice pentru protejarea albinelor, precum și să promoveze protecția mediului înconjurător și să conștientizeze importanța albinelor în viața oamenilor. Scopul acestui proiect este să dezvolte comportamente care să protejeze sănătatea personală, să încurajeze utilizarea limbajului specific educației ecologice și sanitare și să stimuleze creativitatea și imaginația copiilor.
În cadrul proiectului, elevii au învățat să identifice componentele unei albine și să realizeze modele ale acestora din materiale reciclabile. Vor avea ocazia să coloreze albinele cu culorile potrivite, să cânte cântece și să recite poezii despre albine, astfel încât să-și îmbogățească cunoștințele despre aceste importante polenizatoare.
Prin intermediul acestui proiect, copiii au învățat să aprecieze și să protejeze natura și să conștientizeze impactul lor asupra mediului înconjurător. De asemenea, au contribuit la prezervarea biodiversității și la menținerea unui echilibru ecologic sănătos.
Proiectul eTwinning "Bees are our friends" a reprezentat o oportunitate excelentă pentru elevi de a învăța prin experiență și de a dezvolta abilități practice și sociale importante pentru viața lor de zi cu zi. Este un proiect care încurajează colaborarea, creativitatea și responsabilitatea față de mediul înconjurător, oferindu-le copiilor posibilitatea de a deveni agenți activi în protejarea planetei noastre.
deliaiancu
 
Mesaje: 2
Membru din: 18 Mai 2011, 20:35

Înapoi la Activitati scolare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori