DISEMINARE PROIECT ERASMUS+ C4C

Sectiune dedicata evenimentelor scolare, stiri de interes pentru educatori

DISEMINARE PROIECT ERASMUS+ C4C

Mesajde leli_maria » 17 Sep 2016, 20:21

La începutul lunii septembrie( 7-8 septembrie 2016) a avut loc, în Italia, la Terni, o nouă întâlnire în cadrul Proiectului Erasmus+ ”C4C-CLIL FOR CHILDREN”, la care au participat reprezentanți ai celor 10 parteneri din Italia, Polonia, România, Portugalia. Din România au participat: Anne Marie Coman(Școala Gimnazială ”Alexandru Davila”), Adriana Lazăr și Langa Claudiu( Universitatea din Pitești).
În cadrul acestei întâlniri au fost revăzute cele două materiale la care s-a lucrat până în prezent (Ghidul privind materialele CLIL și Ghidul despre utilizarea acestor materiale la ciclul primar), s-a discutat despre cursul on-line ce urmează a fi realizat și au fost puse la punct detaliile privind cursul la care vor fi pregătiți în predarea CLIL câte cinci profesori din fiecare școala parteneră. Predarea CLIL se va face pentru disciplinele: matematică, științe, geografie, la ciclul primar.
Școala noastră, Școala Gimnazială ”Alexandru Davila” va pilota la începutul anului 2017 predarea CLIL la aceste discipline, la clasele primare.
leli_maria
 
Mesaje: 41
Membru din: 03 Oct 2007, 20:04

Înapoi la Stiri si evenimente

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori