Cum ii tineti ocupati in vacanta?

Cum ii tineti ocupati in vacanta?

Mesajde alexbaran » 19 Iun 2012, 14:56

Buna!
A inceput vacanta si imi e frica sa-mi las fata(12 ani) singura cat stau eu la serviciu. In timpul scolii stiam ca dimineata isi facea lectiile, la pranz era la scoala si cand se intorcea de la scoala eu eram acasa. Acum ca nu o mai tine ceva atat de mult timp ocupata, ce sa fac? Cu ce sa-i ocup timpul? Nu vreau sa stea nici non-stop la calculator sau televizor.
alexbaran
 
Mesaje: 4
Membru din: 24 Ian 2011, 11:31

Re: Cum ii tineti ocupati in vacanta?

Mesajde bianca2011 » 19 Iun 2012, 15:32

Trimite-o la bunici sau cheama bunicii la tine. De-abia ca te ajuta si cu treburile prin casa :D Imi aduc aminte ca parintii ma trimiteau si in tabere, ce ma mai distram. O colega de serviciu mi-a recomandat o Tabara de tenis, dar in cazul meu nu stie sa joace. O sa le dau un mail la [reclama site ] sa vad daca primesc si “nepriceputi”, mi-ar placea sa practice un sport. O alta varianta ar fi sa o inscrii la niste cursuri: de ce e pasionata?
bianca2011
 
Mesaje: 7
Membru din: 15 Feb 2011, 18:36
Localitate: Bucuresti

Re: Cum ii tineti ocupati in vacanta?

Mesajde sportiv » 19 Iun 2012, 21:04

Angajati un profesor (învățător ) ,,cu ziua”! (Avem nevoie mare de bani)!,,E TOT UN FEL DE ȘCOALĂ DE DUPĂ ȘCOALĂ”-( nu-i așa stimați (unii) colegi? :D
Avatar utilizator
sportiv
 
Mesaje: 3121
Membru din: 19 Ian 2008, 19:02
Localitate: Răcăciuni-Bacău

Re: Cum ii tineti ocupati in vacanta?

Mesajde marisari » 20 Iun 2012, 12:06

Incercati sa le gasiti ocupatii placute si creative! :shock: Un exemplu sau o idee ar putea fi de gasit aici:
http://miercurea-ciuc.reporterdeliceu.ro/?p=2199 sau aici: http://www.provitalis.ro/ :idea:
marisari
 
Mesaje: 3
Membru din: 22 Sep 2011, 22:08

Re: Cum ii tineti ocupati in vacanta?

Mesajde epal_01 » 02 Aug 2013, 16:41

Poate sfatul meu vine putin mai tarziu, dar eventual o sa fie de folos altor parinti care intra aici in cautarea unui raspuns.

Eu am un frate mai mic, si in fiecare vacanta merge intr-o tabara de la Durau (muntii Ceahlau). Sincer, este cea mai buna idee pentru un copil in timpul verii.. locatia este splendida, aer curat de munte, iar tabara cu adevarat grozava!!

Tabara se numeste ArtEd si exista deja de ceva timp (si eu mergeam cand eram in gimnaziu - cred ca are vreo 10 ani). Ce-mi place la aceasta tabara este ca nu sta copilul degeaba o saptamana, sunt activitati artistice creative si activitati sportive pe parcursul zilei - iar seara discoteca. Echipa care lucreaza cu copiii este foarte prietenoasa, sunt ateliere de muzica, dans, pictura, teatru, sport, fotografie.

Dupa mine, asta este cea mai faina solutie pentru verile copiilor - pe langa faptul ca schimba aerul de oras, se dezvolta, invata sa faca lucruri noi, cunoaste copii din alte orase s.a.m.d. Fratele meu merge uneori de 2 ori pe vara pentru ca ii place prea mult.

Singurul dezavantaj este ca unora le poate parea cam scumpa tabara.. dar avand in vedere ca are asigurate 3 mese pe zi (confirm, mancarea e delicioasa) , activitati in timpul zilei, si conditii foarte bune in camere, cred ca merita investit in o astfel de experienta pentru copil. :)
Beunăziua
epal_01
 
Mesaje: 8
Membru din: 02 Aug 2013, 15:17
Localitate: Iasi


Înapoi la Alternative educationale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori