cine stie cum se copiaza prin DC++
daca se poate copia melodii gratis fara a avea DC++
angel_of_darkness98 scrie:asta nu prea cred... un procent destul de mare din muzica ascultata de tineri in ziua de azi este dowloadata ilegal
alexandre scrie:angel_of_darkness98 scrie:asta nu prea cred... un procent destul de mare din muzica ascultata de tineri in ziua de azi este dowloadata ilegal
De ce NU citesti tu mesajele in intregime sa le intelegi contextul ?! E enervant de fiecare data sa explic ce am vrut sa spun aici sau acolo...NU a spus nimeni ca asa procedeaza majoritate tinerilor (-si nu numai) in zilele noastre! I-am dat un sfat celui care a deschis acest topic doar (- sperand ca cei care mai citesc mesajele de pe aici sa reflecteze la acest lucru). Sigur, atat albumele cat si dvd-urile (cu muzica, film...etc) pot fi destul de scumpe (-in comparatiile cu salariile noastre cel putin), dar macar ar fi bine sa ne mai reamintim(si pe cat se poate sa aplicam) cel putin ceea ce mentionasem mai in sus.
alexandre scrie:+ multe dintre albumele muzicale nici macar nu prea se gasesc la noi. E adevarat ca aici intervine avantajul internetului dar nu toata lumea poate beneficia de acesta.
Pana la urmei, conteaza si sa ascultam si sa apreciem muzica.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori