Cont fals furt de identitate

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

Cont fals furt de identitate

Mesajde laurentziu_roshu » 30 Noi 2023, 18:33

- O RUGĂMINTE PENTRU ADMINISTRATORII SITEULUI - Am constatat că a fost creat un cont fals cu numele meu(modificat cu o singură literă) si cu o fotografie cu chipul meu dar modificată prin mijloace informatice de către alte persoane(prin adăugarea de desene batjocoritoare pe o fotografie mai veche si publică de-a mea), si de asemenea a fost creat un alt cont înregistrat ca „elev” si din aceste conturi s-au scris înjurii si calomnii la adresa mea, din care unele să pară scrise chiar de mine fiindcă sunt scrise din contul fals ce imită numele meu si are la profil poza mea modificată.

RUGĂMINTEA este 1- dacă puteți să asigurați că paginile false create să nu fie șterse de către elevii care le-au creat, pentru a putea fi identificați. Printscreenurile au fost deja trimise la Politie care a vizionat paginile, si rugămintea este să nu dispară probele. 2- Daca e posibil să furnizați informații despre aceste conturi, FĂRĂ a șterge conturile, informațiile vor fi solicitate de Politie, de avocatul meu,si poate de Procuratură pentru posibila infractiune de suspiciune de furt de identitate, creare de cont fals cu numele meu si înjurii batjocuri scrise public pe site.

texte neadevărate scrise din contul fals mi-au prejudiciat imaginea in fața elevilor mei si a întregii comunități de profesori, elevi si părinți, fiind scrise pe o pagină PUBLICĂ din site-ul didactic național http://www.didactic.ro si anume pe pagina mea https://www.didactic.ro/pagina-mea/laur ... espre-mine .
E posibil ca cineva dintre elevi să fi profitat si să fi scris înjurii si calomnii in loc să învețe materialele didactice oferite pe acest site didactic.
-
- Contul fals creat cu numele meu(modificat cu o singură literă ) si cu o fotografie cu chipul meu dar modificată este
- https://www.didactic.ro/pagina-mea/Laur ... espre-mine
- Comparativ, contul meu real are o singură literă in plus (scris Laurenztiu_Roshu) in timp ce in contul fals lipsește doar litera „t” si este scris Laurenziu_Roshu, dar afișează si o fotografie de-a mea publica dar modificată.
- Ce de-al doilea cont din care s-au scris texte batjocoritoare si calomnioase la adresa mea este https://www.didactic.ro/pagina-mea/MARIAS-_/despre-mine
laurentziu_roshu
 
Mesaje: 360
Membru din: 25 Apr 2006, 10:31

Re: Cont fals furt de identitate

Mesajde laurentziu_roshu » 01 Dec 2023, 15:44

Mai grav chiar, analizand textele scrise de contul fals si contul de „elev Marias” , din aceste conturi au fost scrise si mesaje legate de pornografie infantilă sau de pretinse activități sexuale ale minorilor, dar asociate de aceste conturi false(sau suspecte) cu fotografia mea si numele meu.

2- Un alt aspect, in plus de aparitia conturilor false care au scris comentarii, am remarcat si stergerea unor comentarii pozitive vechi (2013-2020) si înlocuirea cu mesaje batjocoritoare scrise de contul fals si de contul „elev Marias” ceea ce sugerează că si parola contului real ar fi fost sparta.Imediat ce am aflat, am schimbat parola (care fusese folosita si la scoala, in scop didactic, pentru lectiile elevilor). Mai precis (despre posibila spargere a contului personal real) -am remarcat că au fost sterse toate comentariile frumoase scrise de profesori, elevi si părinți la adresa contribuției mele prin materialele publicate pe site-ul didactic national , si înlocuite cu înjurii, calomnii si comentarii batjocoritoare la adresa mea scrise din conturile false de care am mentionat.
INTREBAREA este dacă STERGEREA comentariilor din perioada 2013-2020 a fost efectuată cumva de site, de administratori. Fiindca daca nu, atunci rămâne varianta că au fost șterse de persoana care mi-ar fi spart parola.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
laurentziu_roshu
 
Mesaje: 360
Membru din: 25 Apr 2006, 10:31


Înapoi la Despre site

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori