monosescosmina scrie:Acum am aflat ca echipa noastra, a gherlenilor, a fost descalificata.Motivele invocate de comisia de evaluare sunt gratuite!!! In primul rand,in calitate de coordonator de proiect, nu am acordat nici o nota proiectelor aflate in concurs deoarece nu as fi putut fi obiectiva.Cele nu stiu cate note de unu pe care cica le-as fi acordat nu mi le pot explica decat prin frauda electronica.O dovada ca am fost sabotati a fost si modificarea datelor unor materiale pe care noi le-am postat pe site in 3 iunie,respectiv19 iunie si care apar cu data de 21,nefiind prin urmare, luate in considerare. Celalalt argument, ca proiectul nu ar fi fost realizat de elevii mei deoarece era prea complex, de un nivel prea inalt, nu poate decat sa ma maguleasca, si profit pe aceasta cale sa-i felicit pe toti.Dumneavoastra, domnilor care ati luat atat de usor hotararea de a sterge cu buretele munca de peste o luna a unor elevi care au studiat si au muncit cu atata devotament RUSINE!!!!!!!!!!! Este prima data cand ne-am inscris la un astfel de concurs dar ne-ati dat o lectie foarte buna:nu castiga cine merita, ci aceia care trebuie.Va multumim.
Înapoi la Concursul de proiecte "Noi suntem...."
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori