Colocviul Internațional ”Educația tansdisciplinară în învăț

Despre ce facem noi in scoala: proiecte, colaborari, activitati inedite

Colocviul Internațional ”Educația tansdisciplinară în învăț

Mesajde 77udi » 21 Aug 2012, 09:34

In 15 noiembrie 2012 se va derula la Arad un colocviu in cadrul caruia va fi abordata problematica implementării educaţiei transdisciplinare. Invitat va fi Basarab Nicolescu, președintele Centrului Internaţional de Cercetări şi Studii Transdisciplinare din Paris (C.I.R.E.T.), cel care a fundamentat teoretic și a consacrat conceptul de transdisciplinaritate, în plan internațional.

Va fi o manifestare provocatoare, de tinuta, in cadrul careia se vor lamuri chestiuni referitoare la transdisciplinaritate, atat din punct de vedere conceptual, cat si al bunelor practici.

Colocviul se adresează tuturor cadrelor didactice din învăţământul universitar şi preuniversitar, specialiştilor în educaţie, studenţilor interesaţi de problematica educaţiei, managerilor din educaţie şi părinţilor.
Aveti atasat documentul de prezentare a colocviului, document scris in limba romana si in limba engleza (cuprinde si trimiterea pentru formularul de inscriere).
Fişiere ataşate
colocviu international_Td_ arad_2012.rar
(1.13 MiB) Descărcat de 73 ori
:lol: Cand intalnesti pe cineva care nu este in stare sa-ti zambeasca, chiar daca tu ai merita-o, fii marinimos si zambeste-i tu, caci tocmai de acest gest are cea mai mare nevoie.[color=blue]
77udi
 
Mesaje: 507
Membru din: 12 Iul 2007, 10:40
Localitate: Chisineu - Cris, Arad

Înapoi la Activitati scolare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori