Colaborare proiect european - Linking Learning

Sectiune dedicata evenimentelor scolare, stiri de interes pentru educatori

Colaborare proiect european - Linking Learning

Mesajde Corina87 » 10 Mai 2012, 23:42

Buna ziua!

Fac din partea Asociatiei Young Initiative, organizatie non-guvernamentala infiintata la sfarsitul anului 2009, ce desfasoara activitati in domeniul educatiei non-formale si tineretului, cu rugamintea de a disemina in randul colegilor Dvs. o oportunitate de mobilitate internationala in cadrul unui proiect european.

Asociatia noastra este partener al unui proiect finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, intitulat Linking Learning. Acesta va lua forma unei sesiuni de training derulata in perioada 22-28 iulie in Bruxelles, Belgia, ce va avea ca teme invatarea, educatia experientiala, facilitarea invatarii celor din jur, modalitati de invatare. Se vor face de asemenea schimburi de bune practici. Participantii vor fi lucratori de tineret din ONG-uri si cadre didactice din peste 5 tari ale UE, punandu-se un mare accent pe importanta colaborarii intre mediul ONG si cel educational.

Lansam asadar un apel de candidaturi pentru ocuparea celor 2 locuri ce revin cadrelor didactice din Romania, conform documentului atasat. Va rugam ca, in masura posibilitatilor existente, sa diseminati acest apel in randul colegilor Dvs. pentru a putea profita de aceasta oportunitate. Mentionez ca ultima zi de depunere a aplicatiilor (exclusiv online) este 18 mai.

In atasament gasiti Apelul pentru Participanti, ce contine date complete despre proiect si conditiile existente pentru aceasta mobilitate.

Pentru orice fel de informatii suplimentare va stau la dispozitie la coordonatele de contact de mai jos.

Cu deosebita stima,



Corina Lupu

Specialist Resurse Umane

Tel: 0766/234/107

Email: corina.lupu@younginitiative.org

Website: www.younginitiative.org
Fişiere ataşate
Apel_Participanti_Bruxelles_AsociatiaYoungInitiative.pdf
(95.16 KiB) Descărcat de 20 ori
Corina87
 
Mesaje: 1
Membru din: 10 Mai 2012, 23:38

Înapoi la Stiri si evenimente

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori