clase cu frecventa redusa la gimnaziu

Discutii legate de invatamantul romanesc, cum este acum si cum ar trebui sa fie.

clase cu frecventa redusa la gimnaziu

Mesajde dldd » 04 Dec 2005, 23:29

Cum va descurcati cu clasele cu frecventa redusa la gimnaziu?
E normal oare sa faca acei elevi inscrisi (care au iesit din sistem pentru ca au depasit cu peste 3 ani varsta clasei sau ca urmare a abandonului scolar) sa faca ore de educatie fizica de exemplu ? Cum se dau normele de control atunci ? ... Un elev de 18-25 de ani va da pe baremul clasei a V -a ? Dar cineva care are 54 de ani ?(pare jenant). In metodologie se specifica doar ca nu se fac doar disciplinele optionale... deci teoretic ar trebui sa se faca implicit chiar ore de dirigentie. Dirigentia nu se plateste ... dar daca se face ceva cat de cat serios e mai greu poate sa fii diriginte la o astfel de clasa.
Primesc carnet C.E.C. de alocatii ? (in varianta 1. nu au 18 ani impliniti sau in varianta 2. vor implini 18 ani in cursul anului) si daca da in ce conditii se sisteaza plata pentru anumite luni ? (In functie de frecventa? ... de prezenta la examene ? etc). Poate cineva sa ma ajute in rezolvarea unor probleme de genul asta ? Am studiat metodologia dar nu ma ajuta cu mare lucru.
Oare cei care fac aceste metodologii se gandesc la problemele care apar ? Au idee despre ce se petrece in zonele defavorizate si de sansele oferite ?
dldd
 
Mesaje: 6
Membru din: 31 Aug 2004, 08:26

Înapoi la Scoala in Romania

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori