Chestionar Grade didactice

Discutii legate de invatamant, dar care nu intra la celelalte categorii

Chestionar Grade didactice

Mesajde rofi3 » 19 Dec 2011, 23:35

Pe site-ul nostru pe prima pagina este un chestionar despre gradele didactice . Ati avut curiozitatea sa cititi intrebarile ?
Putem vorbi despre aspecte pozitive ale gradelor didactice ?
Ar fi mai bine ca acestea sa nu existe si sa fie inlocuite de diferite cursuri de perfectionare , pe care uneori trebuie sa le facem fie ca suntem interesati fie ca trebuie sa avem un anumit punctaj?
Credeti ca obtinerea unui grad didactic , in special gradul II are si elemente pozitive sau este doar o etapa pe care trebuie sa o parcurgem pentru a putea sa ne inscriem la gradul didactic I , dupa care, toti stim ca ne creste salariu ?
Definitivatul, avand in vedere ca se da in primii ani , personal cred ca este benefic cadrelor didactice incepatoare deoarece le ofera posibilitatea sa invete anumite lucruri .
rofi3
Site Admin
 
Mesaje: 1176
Membru din: 18 Dec 2008, 20:16

Re: Chestionar Grade didactice

Mesajde nicolina_buica » 09 Ian 2012, 23:29

Dupa parerea mea gradul didactic II nu are elemente pozitive contribuind la obtinerea gradului didactic I si marirea salariului. Ar fi bine daca s-ar inlocui prin cursuri de perfectionare, punandu-se accent pe latura practica a fiecarui ciclu de invatamant. La finalul lor, cunostintele dobandite se pot aplica cu mult succes la clasa, elevii avand de castigat.
nicolina_buica
 
Mesaje: 6
Membru din: 21 Apr 2009, 21:23


Înapoi la Cafenea

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori