Calificare in inv. preprimar si primar

Aceasta sectiune poate fi folosita de catre colegii care simt lipsa activitatii pe forumul Ministerului Educatiei, inchis temporar. Va rugam sa va exprimati opinii, sa ne dati sugestii, sa puneti intrebari, pastrand, evident, un ton civilizat.

Moderator: costi_52

Reguli forum
Va rugam sa respectati neticheta, sa scrieti corect romaneste, sa aveti un ton civilizat. In cazul in care criticati, va rugam sa argumentati.

Calificare in inv. preprimar si primar

Mesajde marirogo » 01 Oct 2013, 12:12

Buna ziua!
Am absolvit Facultatea de Teologie Didactica in 1999.
In Centralizatorul pentru incadrarea personalului didactic, care da dreptul de a participa la la concursurile de titularizare pentru inv prescolar apare si specializarea Institutori religie. Pot sau nu sa prticip la titularizare, tinand cont de acest lucru?
In cazul in care nu am conditiile indeplinite pentru a fi calificat pentru inv preprimar exista varianta absolvirii unui modul pedagogic pentru completatre de studii? Sau ce alta varianta ar mai exista?
marirogo
 
Mesaje: 6
Membru din: 26 Sep 2013, 16:42

Re: Calificare in inv. preprimar si primar

Mesajde domnicadimitrita » 01 Oct 2013, 17:57

Bună ziua! Vă puteți înscrie la un master pentru inv prescolar la Univ. Al. I Cuza IAȘI sunt mastere deschise în domeniu: Didactici aplicate sau Educație timpurie. Cel mai bine intrați pe site-ul universității și vă informați de acolo, pentru la anu că anul acesta nu se mai fac inscrieri.
domnicadimitrita
 
Mesaje: 5
Membru din: 05 Oct 2011, 16:46


Înapoi la Forum EDU

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori