caietul de evidenta (planificare)

caietul de evidenta (planificare)

Mesajde tinaibic » 07 Iul 2009, 14:34

Buna ziua, stimate colege
In judetul nostru, am lucrat in anul scolar care tocmai s-a incheiat, pe un caiet elaborat de un grup de colege. Pentru fiecare saptamana am avut de completat patru pagini: prima pagina trebuia completata cu obiective de referinta pe care, bineinteles, trebuia sa le copiem din curriculum (pentru fiecare din cele sase teme, de cate ori reveneam la fiecare dintre ele), pe a doua pagina trebuia completat cu materialele din fiecare centru si mai erau doua rubrici cu "Ce stim?" si "Ce vrem sa aflam?", pe a treia pagina era harta saptamanii in care aveam de copiat din curriculum exemple de comportament pentru fiecare arie (domeniu) si in josul paginii era o rubrica in care scriam ce activitate metodica aveam in fiecare saptamana iar pe cea de-a patra pagina scriam, in cele din urma, ALA, ADP,si ADE.
Intrebarile mele sunt:
1. Ce rost are sa tot copiem obiective de referinta si exemple de comportament din curriculum in caietul de evidenta (planificare)?
2. Cine trebuie sa-si de-a acordul (avizul) pentru ca educatoarele sa lucreze pe astfel de caiete (specialisti)?
3. In alte judete se lucreaza la fel?
Dragi educatoare, as fi interesata sa vad cum ati lucrat d-tra, va pot trimite prin mail modelul planificarii saptamanale de la noi din judet. Am tot cautat site-uri ale inspectoratelor scolare judetene si nicaieri nu am mai gasit atata...munca de copiat din curriculum in planificare. E un timp pierdut.
Va doresc vacanta placuta
tinaibic
 
Mesaje: 24
Membru din: 20 Oct 2008, 21:49

Înapoi la Invatamant prescolar

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori