Angajare

Forum dedicat utilizatorilo care doresc să pună întrebări legate de noua secțiune cu abonament a portalului didactic.ro
Despre materiale pentru profesori, resurse pentru predare, ghid de pedagogie, metodica predării matematicii, abordarea integrată, diplome speciale pentru evenimente, secțiunea de publicitate dedicată școlii,

Moderator: emil

Angajare

Mesajde Diana10B » 24 Iul 2019, 14:34

Bună ziua,
Apelez prin această modalitate la toţi profesorii care mă pot ajuta cu informaţii referitoare la angajarea în învăţământ.
Mă numesc Dobriţoiu Diana Cătălina, am 23 de ani şi am absolvit in iulie Facultatea de Geodezie, din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, ţin să menţionez de aseamenea că în această perioadă am frecventat si cursurile pentru Pregatirea Personalului Didactic (durata de 3 ani), finalizandu-se cu Diplomă de absolvire a modulului pshiho-pedagogic.
M-am mutat în Cluj, unde am fost admisă la masterul din cadrul UTCN, respectiv Automatică şi Informatică Aplicată. Aş dori să lucrez în învăţământ, specializarea îmi oferă posibilitatea de a preda Educaţia Tehnologică, T.I.C. sau la liceele cu profil tehnic pot preda desen tehnic (Autocad 2D, 3D).
Dacă cunoaşteţi şcoli sau licee care ar avea nevoie de un cadru didactic pentru aceste materii, aştept cu nerăbdare propunerile/sfaturile cu privire la locul unde aş putea aplica.
Vă mulţumesc din suflet!
O zi frumoasă
Diana10B
 
Mesaje: 1
Membru din: 11 Oct 2012, 17:46

Înapoi la Didactic Premium

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori