3 minute doar ?

Anunturile administratorilor, regulament, sugestii, propuneri, intrebari despre functionarea site-ului

3 minute doar ?

Mesajde julianmuscalu » 29 Aug 2011, 16:54

Am stat să cronometrez în câte minute funcția Edit devine inactivă (butonul Modificare dispare).

3 minute ? ...

Am fost plecat 10 minute cu mașina. Am povestit cuiva ce am scris aici. ... Pe scurt mi-am dat seama că trebuie să modific mesajul (nu neapărat că eram eu afectat, dar erau și alții, în mod absolut inutil ...)

M-am grăbit că știam de unele forumuri IPB că au funcția limitată la 30 de minute (aici e un phpBB - primul pe care-l văd cu limitarea funcției de editare) ... Când am ajuns nu mai puteam modifica nimic ...
3 minute ?

Acu stau și mă rog de Administratori (inclusiv în mesaje private) să-mi șteargă de tot mesajul ...
Iulian M
julianmuscalu

Re: 3 minute doar ?

Mesajde julianmuscalu » 29 Aug 2011, 17:00

Din greșeală am "ridicat" acest subiect ... Nu vroiam asta ...

Nu găsesc decât modalitatea de a "însemna" un subiect ... Nu mai văd cum se poate "abona" la un subiect - pentru a putea primi mesaje pe mail în caz de răspuns (sunt obișnuit cu phpBB-urile mai noi, sau mai puțin modificate ...)
Iulian M
julianmuscalu

Re: 3 minute doar ?

Mesajde rofi3 » 29 Aug 2011, 17:22

Optiunea de abonare s-a scos , din aceasta cauza nu mai vedeti in partea de jos casuta respectiva.
rofi3
Site Admin

Înapoi la Despre site