Pagina 1 din 1

utilitate program conversie PIPP

MesajScris: 05 Sep 2018, 18:44
de Elao7971
Buna ziua! Sunt absolventa a liceului pedagogic si invatatoare. Deasemeni am o licenta cu specializarea Finante - Banci si as vrea sa stiu daca ar folosi un program de conversie de tipul Pedagogia invatamantului primar....? In situatia in care ma gandesc la un transfer in viitor? Adica ar avea valoarea studiior superioare in domeniu, fiind punctat ca atare? Multumesc anticipat!

Re: utilitate program conversie PIPP

MesajScris: 05 Sep 2018, 22:25
de sportiv
De ce să faceți reconversie PIPP, dacă tot sunteți profesor pentru învățământul primar prin studiile pe care, deja, le aveți și plătită cu studii superioare? :oops: P.S Corect se scrie ,,de asemenea”.

Re: utilitate program conversie PIPP

MesajScris: 06 Sep 2018, 21:41
de EllaIonella
De exemplu, pentru a depune dosar de metodist sau de membru in Consiliul Consultativ al disciplinei, se cer studii superioare in profilul postului la noi in judet. Un profesor invatamant prescolar cu liceu pedagogic si facultatea de finante si banci nu isi poate depune dosarul oricata activitate ar avea.

Re: utilitate program conversie PIPP

MesajScris: 07 Sep 2018, 19:05
de sportiv
Nu am auzit așa ceva! Nu cred că există asta în metodologie, dar, mă rog, puteți să mergeți la ISJ și să vă lămuriți! :oops:

Re: utilitate program conversie PIPP

MesajScris: 09 Mai 2019, 13:38
de dany1983
Bună ziua! Am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Ecologice București cu Nivelul 1 DPPD. Am lucrat în învățământ un an de zile ca suplinitor necalificat .Aș putea să mă înscriu la Programul de conversie PIIP? Multumesc!