Pagina 1 din 1

Simpozion in Constanta fara taxa

MesajScris: 15 Noi 2010, 09:05
de rosioru
Vineri, 26 noiembrie 2010, ora 11.00, în Sala Senatului a Universității „Ovidius” Constanţa (Campus 1) are loc la simpozionul cu tema:

„Istoria locala reflectata în manualele școlare și în ansamblul istoriografiei”

Organizatorii sunt Facultatea de Istorie şi Ştiinte Politice din Universitatea „Ovidius” Constanţa, Inspectoratul Şcolar Județean Constanta și Asociația pentru Resurse Culturale.

Sunt invitate sa participe cadre didactice din învățământul preuniversitar și universitar, precum și orice persoana interesata de tema simpozionului.

Condiții de participare:
înscrierea, pana pe 23 noiembrie 2010, prin completarea Fisei, olograf, pe care o trimiteți, scanata, pe adresa de e mail office@resurseculturale.ro,
redactarea unui material pe tema simpozionului (font TNR, 12, la 1,5, margini 20 cm, la început titlul, numele, prenumele, unitatea de învățământ boldat cu 14) si trimiterea acestuia, în format electronic, pana pe 23 noiembrie 2010, pe adresa de e-mail office@resurseculturale.ro. Materialele trimise vor fi supuse unui proces de selecţie în vederea publicării într-un volum colectiv (înregistrat ISBN) coordonat de Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice, care va aparea în format electronic pe site-ul Asociației pentru Resurse Culturale http://www.resurseculturale.ro
referatele se elaborează respectând normele științifice redactare (note, bibliografie, rezumat).

Toti participantii primesc adeverinte.

Nu se percepe taxa de participare.
Participarea cadrelor didactice din învățământul preuniversitar se face fără perturbarea procesului instructiv educativ.
Programul simpozionului va fi afișat pe http://www.resurseculturale.ro, Forum-ul ISJ Constanta si http://www.ispovidius.ro

Re: Simpozion in Constanta fara taxa

MesajScris: 15 Noi 2010, 17:41
de carmencreanga
Acest simpozion se adreseaza doar cadrelor didactice din judetul Constanta?
Multumesc!

Re: Simpozion in Constanta fara taxa

MesajScris: 15 Noi 2010, 21:49
de rosioru
Nu. Este vorba despre istorie locala. Locatia simpozionului este in Constanta. Da, se poate participare indirecta, dar atunci adeverintele le primiti scanate (in format pdf).

Re: Simpozion in Constanta fara taxa

MesajScris: 15 Noi 2010, 21:57
de carmencreanga
Ok! Multumesc ptr raspuns!