Pagina 1 din 1

despre continuitate

MesajScris: 05 Aug 2009, 19:12
de micutza82
Am si eu o foarte mare nemultumire,eu am pe diploma specializare dubla istorie-filosofie,examenul l-am dat in vara lui 2007 si am luat 7.60,de atunci merg pe suplinire ca de ...nu sunt posturi.In anul sc.2008-2009 am prins catedra intreaga pe partea a doua a specializarii pe socio-umane.Anul asta mi s-a acordat continuitate de scoala,dar...........inspectoratul nu mi-a acordat-o.In concluzie pe postul meu vine un individ care a luat 5 la ec/ed.antrep k pe asta erau orele,iar eu cu nota de peste 7 nu am catedra.Cum e posibil asa ceva?sa ma lamureasca si pe mine cineva va rog mult. :( :( :( :( :(

MesajScris: 05 Aug 2009, 21:12
de stanculili
Continuitatea pe post se acordă doar celor care au susţinut concurs în specialitatea postului şi au obţinut peste 5. Deci, ar fi trebuit să ai concurs la ec/ed.antrep pentru a ţi se aproba continuitatea.

MesajScris: 13 Aug 2009, 19:49
de amalia_braila
cunosc situatii in care s-au acordat continuitati pe franceza, desi ex a fost dat pe invatatori.....deci, fiecare cum se descurca!

Re: despre continuitate

MesajScris: 12 Mai 2010, 00:27
de annadan11
buna
am sustinut examen de titularizare in iulie anul trecut si in prezent ocup un post de suplinitor la o scoala care se va desfiinta din septembrie.Am inteles ca am prioritate la sedintele publice de suplinire.trebuie cumva sa intocmesc un dosar ca sa dovedesc ca postul meu a fost redus? Ce trebuie sa mai detin in afara de calificativul primit de la scoala si dosarul de inscriere la examen?
Si inca ceva: in aceste conditii pot participa la sedintele publice pt suplonire cu nota obtinuta anul trecut? pun toate aceste intrebari fiindca nu am depus cererea pt continuitate si vreau sa stiu daca acest lucru ma afecteaza.
multumesc