Pagina 1 din 1

club de film pentru elevi

MesajScris: 10 Ian 2011, 15:17
de mysticflower
Buna!

Este cineva coordonator al unui club de film? As dori sa stiu care sunt pasii de urmat in organizarea unui club de film.

Multumesc anticipat!

Re: club de film pentru elevi

MesajScris: 11 Ian 2011, 16:42
de emil
mysticflower scrie:Buna!

Este cineva coordonator al unui club de film? As dori sa stiu care sunt pasii de urmat in organizarea unui club de film.

Multumesc anticipat!


Buna ziua
Va recomand sa faceti un club de prelucrare grafica si imagine, avand in vedere faptul ca sunt foarte multe programe, chiar si free cre stiu sa faca operatii utile si spectaculoase pentru elevi. Va trebuie o camera video, de preferat cu inregistrare pe disc sau miniDV, camere foto si..evident cateva calculatoare cu acces internet foarte bun si cu programele de care va spuneam. Initial, pentru film, puteti folosi movieMaker care este in pachetul Windows. Pentru prelucrare grafica, Phothoshop Elements care de cele mai multe ori se livreaza odata cu camerele foto.
Succes!

Re: club de film pentru elevi

MesajScris: 12 Ian 2011, 16:57
de mysticflower
Domnule Emil Onea,

Multumesc foarte frumos pentru sfaturi si mesajul detaliat! Imi este de mare ajutor!;-)

Va doresc mult succes in anual acesta si multe realizari!

Cu cordialitate,
N

Re: club de film pentru elevi

MesajScris: 12 Ian 2011, 17:57
de emil
Adaug cateva alte sfaturi.
Cel mai nou si la indemana program free este Picassa ( http://www.picasa.com ) care va permite sa prelucrati si sa administrati imagini, sa le incarcati in albume pe web, sa realizati colaborari in prelucrare. Practic va puteti crea un "laborator online", cu conditia ca echipa sa aiba conturi gmail. Picassa va pemite chiar prelucrare online!
De asemenea, va recomand sa folositi teachertube unde sa va creati canale proprii pe care sa postati creatiile elevilor sau ale echipei, tot in scop colaborativ.
Intereant ar fi daca "laboratorul" ar fi "dotat" cu un blog sau o pagina proprie, pe care le puteti construi usor. Puteti lua exemplul http://www.laboratorulfoto.com
Apreciez ca doriti sa lucrati cu elevii pe aceste teme tocmai in ideea de a-i determina sa creeze, nu sa copieze "fluturi" de pe net asa cum se intampla, din pacate, foarte frecvent pe didactic.ro.

Va doresc succes