Pagina 1 din 1

ajutooor

MesajScris: 15 Apr 2008, 15:12
de eolliana
De ce nu pot vedea materialele PPS de pe didactic?daca mi le trimite cineva pe mess. sau e-mail e ok.Am instalat in calculator visor PPS, WINZIP. :roll:Va multumesc!

Re: ajutooor

MesajScris: 15 Apr 2008, 15:18
de eolliana
eolliana scrie:De ce nu pot vedea materialele PPS de pe didactic?daca mi le trimite cineva pe mess. sau e-mail e ok.Am instalat in calculator visor PPS, WINZIP. :roll:Va multumesc!

MesajScris: 13 Mai 2008, 10:11
de pittick
Nu stiu daca mai este de actualitate. Fiind nou pe acest forum, nu am vazut exact in ce format sunt materialele PPS de pe acest site. Totusi, spune-mi ce versiune de Office detii. Poate fi o problema de incompatibilitate. :wink:

MesajScris: 16 Mai 2008, 22:48
de laurentziu_roshu
e bun VIZOR PPS, dar trebuie folosit intr-un anume fel, adica :
- VIZORUL nu deschide automat fisierul pps daca facem click pe pps !!
- Iata cum se foloseste "VIZOR - PPS -Viewer" : daca un anumit fisier powerpoint nu vi se deschide automat, sau nu vi-l deschide versiunea de office-powerpoint pe care o aveti atunci deschideti intai programul "VIZOR - PPS -Viewer" din meniul "START" / "ALL PROGRAMS" / "Microsoft Office PowerPoint Viewer 2003" apoi -daca e cazul- faceti click pe "ACCEPTAR" pentru acceptarea licentei, apoi va apare caseta OPEN( a deschiderii) de unde deschideti dosarul unde se afla fisierul powerpoint, apoi faceti click pe fisierul respectiv.
SI altceva- In cazul in care incercati sa deschideti un pps online direct din internet, daca nu vi se deschide automat, atunci descarcati-l pe computer( cu SAVE, sau SAVE TARGET AS) apoi il deschideti cu ""VIZOR - PPS -Microsoft Office PowerPoint Viewer 2003"
-acelasi ""VIZOR - PPS -Microsoft Office PowerPoint Viewer 2003"
poate fi foarte util si pentru cei care au versiunea de Office2000, cu care nu puteau deschide unele fisiere, in special cele parolate, sau cu macrocomenzi.
-pentru cine nu are totusi VizorulPPS: de la adresa www.powerpoints.org puteti descarca gratuit programul "VIZOR - PPS " cu care puteti vizualiza orice format de fisier powerpoint. Pentru a-l descarca, derulati putin pagina in jos, si in stanga faceti click pe butonul "VIZOR - PPS " apoi dati RUN , dupa care-l instalati.

MesajScris: 19 Mai 2008, 18:33
de eolliana
Va multumesc din suflet LAURENTZIU ROSHU.salvez si apoi vad. e ok.

MesajScris: 19 Mai 2008, 18:39
de eolliana
Bunule Pittick, am microsoft office 2003, salvez materialul si apoi il vad.Multumesc muuuuult!