Pagina 1 din 1

nu pot deschide docx arhivat

MesajScris: 07 Iun 2012, 15:42
de janina_bb
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa rezolv problema mea: nu pot descarca fisierele tip docx arhivate in zip. Deschid zip/ul si imi enumera o lista . Orice as extrage, imi deschide o pagina web in care sunt notate detalii tehnice pe care nu le inteleg. In tot cazul imi este imposibil sa ajung la documentul de care sunt interesata. Mentionez ca am in pc instalat office 2007 cat si .rar si .zip . Multumesc anticipat

Re: nu pot deschide docx arhivat

MesajScris: 07 Iun 2012, 22:51
de rofi3
Daca arhiva este ok si nu este corupta , ar trebui ca atunci cand dati click dreapta pe arhiva si selectati din meniu Extract to numele folder-ului (implicit numele arhivei) sa apara un folder cu numele respectiv in care aveti toate fisierele arhivei . Daca nu reusiti sa deschideti cu dublu click fisier-ul cu extensia .docx din arhiva, puteti incerca sa vedeti ce extensie are .
Este posibil ca fisierul sa nu fi fost salvat corect ca .docx ,ci in alt format .

Re: nu pot deschide docx arhivat

MesajScris: 07 Aug 2012, 12:28
de laurentziu_roshu
janina_bb scrie:Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa rezolv problema mea: nu pot descarca fisierele tip docx arhivate in zip. Deschid zip/ul si imi enumera o lista . Orice as extrage, imi deschide o pagina web in care sunt notate detalii tehnice pe care nu le inteleg. In tot cazul imi este imposibil sa ajung la documentul de care sunt interesata. Mentionez ca am in pc instalat office 2007 cat si .rar si .zip . Multumesc anticipat

Cunosc simptomul fiindca l-am intalnit si cauza este legata in primul rand de versiunea de winrar sau winzip de pe calculator. Daca pe calculator este intalat winrar, dar versiune mai veche(adica versiunea 3) atunci la deschiderea unei arhive mai noi apare exact simptomul pe care il descrieti. Solutia este actualizarea programului winrar, la versiunea 4 de exemplu care e mai noua. Se descarca gratuit de la adresa http://download.cnet.com/WinRAR-32-bit/ ... 07677.html prin click pe butonul download apoi save sau run dupa care se instaleaza. Problemele semnalate dispar.

Re: nu pot deschide docx arhivat

MesajScris: 12 Oct 2013, 18:58
de g_kuki
...aceeasi situatie este si la mine...desi am instalat,dupa cum s-a recomandat,si winrar cel putin 4.0...am constatat ca daca descarci fisierul,deci nu il deschizi,iar apoi ii schimbi extensia in ".docx",acest format poate fi deschis si vizualizat...deci?...alta solutie pentru a-l vizualiza direct,fara a mai apela la artifici si transformari?