Pagina 1 din 1

cine stie stie unde sa gasesc lucluri despre imnul romaniei?

MesajScris: 16 Sep 2008, 19:54
de stefan_simona
va rog spunetimi unde fgasesc lucluri pentri imnul romaniei :?:

MesajScris: 17 Sep 2008, 00:47
de 77udi

Re: cine stie stie unde sa gasesc lucluri despre imnul romaniei?

MesajScris: 07 Feb 2009, 18:08
de petronela_slavu
stefan_simona scrie:va rog spunetimi unde fgasesc lucluri pentri imnul romaniei :?:


Eram curioasa cine a redactat aceasta propozitie... sincer credeam ca e vorba despre vreun elev certat cu limba romana. Surpriza!!!! Utilizatorul stefan_simona este profesor de limba si literatura romana la o scoala din Bucuresti. Trecand peste greselile de scriere ("fgasesc lucluri pentri" :shock: ), facandu-ma ca nu stiu ca propozitia incepe cu majuscula (de fapt majuscula lipseste de mai multe ori), incercand sa cred ca verbul nu e despartit de pronume prin cratima dintr-o eroare, nu pot totusi sa nu ma intreb ce o fi vrut sa ceara domnul profesor? Ce fel de "lucluri"? Care e de fapt mesajul, ca eu, cu toata experienta mea de rebusista, nu am prea inteles ideea...

Re: cine stie unde se gasesc date despre imnul romaniei?

MesajScris: 05 Sep 2009, 10:29
de valimatiuta
Intr-adevar: nu suna bine ceea ce constatam!!!

Re: cine stie stie unde sa gasesc lucluri despre imnul romaniei?

MesajScris: 09 Oct 2010, 18:43
de viocro
Eu cred, sincer cred asta, că doamna are un copil şi, la fel ca la mine, cum acasă sunt logată permanent, a intrat pe forum şi a scris şi el ce-l durea... S-ar putea ca mama habar să n-aibă de poznă. Eu aşa cred, pentru că ,,lucluri" este repetat de două, ba cred că puştiul - o fi fetiţă poate - nici nu e trecut de clasa I. Am scris asta aşteptând, nu ştiu de ce, confirmarea doamnei.

Re: cine stie stie unde sa gasesc lucluri despre imnul romaniei?

MesajScris: 10 Oct 2010, 12:48
de viocro
Am revenit, după ce am consultat şi eu materialele ,,domnului", căci e domn, nu doamnă, după datele scrise. Nici acum nu cred că e vorba de un adult, ci de un copil care a vrut să facă pe-a profesorul. Materialele postate asta arată, nu mă cuprinde gândul ca un profesor, chiar debutant, să facă asemenea greşeli naive. Cred că este un elev care a redactat o lucrare primită de el sau de vreun frate şi a vrut să vadă ce iese - dacă poate fi confundat cu vreun profesor. Şi nu i-a mers farsa.