Pagina 1 din 1

consilier educativ

MesajScris: 04 Sep 2008, 22:47
de auraelena
Din acest an scolar sunt consilier educativ la gimnaziu.nu stiu ce documente trebuie sa fac .Exista vreo carte care sa ma poata ajuta?Am citit fisa postului si m-am ingrozit!Nu stiu cu ce sa incep! Sper sa ma poata ajuta cineva cu experienta! MULTUMESC!

Re: consilier educativ

MesajScris: 05 Sep 2008, 18:14
de marikaj
auraelena scrie:Din acest an scolar sunt consilier educativ la gimnaziu.nu stiu ce documente trebuie sa fac .Exista vreo carte care sa ma poata ajuta?Am citit fisa postului si m-am ingrozit!Nu stiu cu ce sa incep! Sper sa ma poata ajuta cineva cu experienta! MULTUMESC!


in primul rand mergi la discipline si cauta la dirigentie la comisie consiliere
sunt multe modele, cu putina indemanare le poti adapta pentru unitatea voastra

MesajScris: 22 Sep 2008, 18:14
de 1957
Am fost "educativ" din 2000. Pot sa spun ca a fost un domeniu care mi-a placut.Financiar nu am fost recompensata, salariul de merit/gradatie de merit am primit pt ca imi ador meseria, lucrez extrascoala din pasiune si placere(sunt un om fericit !!).La inceput nu stiam NIMIC, dar am invatat in fiecare zi cate ceva.Asa au trecut 6 ani! Va doresc mult succes! In scoala mea "educativul" primeste 10% pentru munca depusa, sunt multumita ca oamenii scolii au inteles ca unii merita ceva in plus la salariu, ca am reusit sa stimulez si financiar pe cei ce fac ceva in plus fata de orele de curs.