Transfer in timpul anului scolar

Aceasta sectiune poate fi folosita de catre colegii care simt lipsa activitatii pe forumul Ministerului Educatiei, inchis temporar. Va rugam sa va exprimati opinii, sa ne dati sugestii, sa puneti intrebari, pastrand, evident, un ton civilizat.

Moderator: costi_52

Reguli forum
Va rugam sa respectati neticheta, sa scrieti corect romaneste, sa aveti un ton civilizat. In cazul in care criticati, va rugam sa argumentati.

Transfer in timpul anului scolar

Mesajde StefanRaus » 08 Feb 2017, 15:51

Buna ziua,

Sotia este profesor titular de matematica la o scoala din mediul rural din judetul Botosani , de 3 ani postul fiind ocupat in sedinta publica pe baza notei de la examenul de titularizare din 2014 care a fost peste 8. In acelasi an a luat si definitivatul. Acum este in concediu de crestere a copilului care se va termina in luna martie 2017. Intre timp si-a schimbat domiciliul in judetul Cluj (inclusiv adresa din buletin).

Intrebarile sunt:
1. Este obligata sa se intoarca la scola din judetul Botosani pentru a termina anul scolar?
2. In anul scolar in care a intrat in concediu de maternitate (continuat cu concediu de crestere a copilului ) - anul scolar 2014/2015- nu a primit nici o parte din banii pe vara, desi a lucrat pana in luna Martie. Nu ar fi trebuit sa primeasca o parte din ei, aferent lunilor Septembrie-Martie? Daca se va intoarce acum si va continua anul scolar pana la asfrsitul acestuia, ii va primi pe toti sau doar pentru perioada Martie -Iunie?
3. Se poate transfera in judetul Cluj in timpul anului scolar 2016-2017, daca sunt locuri vacante?
Am vazut pe pagina Inspectoratului Scolar Judetean Cluj ca au aparut 2-3 locuri in luna ianuarie 2017 ca urmare a intrarii personalului didactic in concediu de maternitate.
4. Cum se pot aloca calificativele in cazul in care ea nu merge deloc pana la sfarsitul anului scolar la scoala din Judetul Botosani, unde este titulara, si doreste transferul din anul scolar urmator ?
5. Care este perioada maxima pe care poate lua concediu fara plata? Ar putea pana la sfarsitul anului scolar 2016-2017? Stim doar ca conform legii concediului de crestere a copilului, daca ultima luna nu o ia sotul, are dreptul sa ceara concediu fara plata si Scola este obligata sa ii dea acea luna.
6. In cazul in care nu merge la scoala din judetul Botosani, nu reuseste transferul pe judetul Cluj pana la sfarsitul anului scolar 2016/2017 si nici nu poate lua concediu fara plata pana atunic, va pierde titularizarea, respectiv definitivatul?
7. Poate merge cu nota din 2011 (nota peste 8) la sedinta publica pe judetul Cluj pentru anul scolar urmator (2017/2018)?

Va multumesc anticipat.
O zi buna.
StefanRaus
 
Mesaje: 1
Membru din: 08 Feb 2017, 15:39

Înapoi la Forum EDU

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron