TITULARIZARE ISTORIA SI TEORIA ARTEI

Aceasta sectiune poate fi folosita de catre colegii care simt lipsa activitatii pe forumul Ministerului Educatiei, inchis temporar. Va rugam sa va exprimati opinii, sa ne dati sugestii, sa puneti intrebari, pastrand, evident, un ton civilizat.

Moderator: costi_52

Reguli forum
Va rugam sa respectati neticheta, sa scrieti corect romaneste, sa aveti un ton civilizat. In cazul in care criticati, va rugam sa argumentati.

TITULARIZARE ISTORIA SI TEORIA ARTEI

Mesajde Marmar-4 » 09 Mai 2019, 14:03

Bună ziua,am o nelamurire cu privire la examenul de titularizare pentru disciplina Istoria și Teoria Artei.Am fost la inspectorat de doua ori si se pare ca nimeni nu stie ce trebuie să conțină protofoliul de specialitate...și nici pe internet nu gasesc...Mai știu ca de ani de zile aceste ore de istoria artei sunt predate de o profesoară iesită la pensie,nu intru în detalii,oricum,voi da examenul la Educație plastică si as dori să dau si la istoria si teoria artei.Se poate da examenul de titularizare concomitent la doua discipline,mai ales ca probele scrise se suprapun?Cum trebuie procedat?
Marmar-4
 
Mesaje: 2
Membru din: 18 Sep 2017, 14:56

Re: TITULARIZARE ISTORIA SI TEORIA ARTEI

Mesajde sportiv » 09 Mai 2019, 19:01

Cred că trebuie să aveți ambele specializări pe diplomă. :oops:
Avatar utilizator
sportiv
 
Mesaje: 2926
Membru din: 19 Ian 2008, 19:02
Localitate: Răcăciuni-Bacău

Re: TITULARIZARE ISTORIA SI TEORIA ARTEI

Mesajde Marmar-4 » 14 Mai 2019, 19:49

Conform centralizatorului pot preda și istoria si teoria artei.Am dat examenul de licență din istoria artei,Universitatea de 5 ani...specializare arte decorative
Marmar-4
 
Mesaje: 2
Membru din: 18 Sep 2017, 14:56


Înapoi la Forum EDU

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron