TEME CERTIFICARE COMPETENTE XI COMERT

TEME CERTIFICARE COMPETENTE XI COMERT

Mesajde ababa » 19 Noi 2008, 14:24

STIE CINEVA DE UNDE POT LUA TEME PENTRU CERTIFICAREA COMPETENTELOR LA XI AN COMPLETARE COMERCIANT MARFURI ALIMENTARE,SAU DIN CE MODULE EXACT SE FAC SUBIECTELE DIN TOATE???????????
ababa
 
Mesaje: 4
Membru din: 06 Noi 2008, 21:52

Re: TEME CERTIFICARE COMPETENTE XI COMERT

Mesajde christhian » 07 Dec 2008, 19:09

ababa scrie:STIE CINEVA DE UNDE POT LUA TEME PENTRU CERTIFICAREA COMPETENTELOR LA XI AN COMPLETARE COMERCIANT MARFURI ALIMENTARE,SAU DIN CE MODULE EXACT SE FAC SUBIECTELE DIN TOATE???????????


Temele nu se iau, ci se propun...

“(3) Lista temelor proiectelor pentru fiecare calificare se stabileşte la nivelul unităţii de învăţământ care şcolarizează şi are absolvenţi ai anului de completare pe baza propunerilor cadrelor didactice de specialitate. Lista avizată de către comisia metodică de specialitate, finalizată eventual împreună sau după consultarea reprezentanţilor întreprinderii(lor) cu care unitatea de învăţământ are încheiată convenţie privind pregătirea practică este transmisă pentru avizare CJEC. Temele proiectelor sunt aprobate de către Consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ.
Lista temelor se definitivează şi se face publică la nivelul unităşii de învăţământ înainte de finalul semestrului întâi al anului şcolar în care se organizează examenul de certificare.
(a) Temele proiectelor trebuie să se încadreze obligatoriu în curriculumul pentru calificarea respectivă şi să se raporteze într-un mod direct şi transparent la standardul de pregătire profesională corespunzător. Competenţele clar precizate vor fi specificate în Fişa de evaluare….”
(extras din Anexa nr. 1 la OMECT nr. 5172/29.08.2008)
christhian
 
Mesaje: 9
Membru din: 11 Noi 2008, 00:20
Localitate: Economic - Alba Iulia

Re: TEME CERTIFICARE COMPETENTE XI COMERT

Mesajde gabiec » 16 Feb 2013, 12:26

Am si eu o intrebare:
In sem.II a inceput elaborarea proiectelor pentru examenul de certificare a calificarii profesionale sesiunea iunie 2013. Metodologia in vigoare, care reglementeaza organizarea si desfasurarea acestor examene este cea din 2008. Fisele de evaluare fac parte din metodologie, sub forma de anexe. In conditiile in care denumirea ministerului educatiei s-a modificat intre timp, este legal sa modificam in fise denumirea ministerului? Adica poti modifica un document tipizat care apartine unui ordin in vigoare, sau, pana la republicarea documentului respectiv sub noua titulatura a ministerului, raman in vigoare formularele initiale, asa cum apar ele in ordinul publicat in MO, pana la inlocuirea lor oficiala?
Multumesc anticipat celor care vor raspunde.
gabiec
 
Mesaje: 48
Membru din: 06 Sep 2005, 20:54


Înapoi la Discipline economice

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron